Paleo morgenmad: Protein græskar Paleo pandekager

u000aDen "ældste stenalder kost" er bare en fancy terminologi for at spise rigtig mad. Fra et biologiske synspunkt er det yderst fornuftigt brændstof din krop med hele, nærende fødevarer.

Paleo Diet består af fødevarer, der var til rådighed for vores forfædre, der omfatter fisk, kød, nødder, frø, æg, fisk og skaldyr samt visse olier. At betyder korn, vafler, er mejeriprodukter, korn, hotdogs og forarbejdede fødevarer, der kommer fra en kasse forbudt.Spise mad fra caveman kost opskrifter kan være temmelig grundlæggende, men madlavning lækre måltider kan være svært. For dem af jer der har prøvet at spise Paleo måde, var røræg med grøntsager sandsynligvis de eneste fødevarer, der kom til at tænke. Nu er det tid til at være kreativ og prøve en ny Paleo morgenmad: Pumpkin Pandekager.Nedenfor finder du to fantastiske Paleo græskar pandekage opskrifter, der kan gøres på mindre end 15 minutter. Hvis du leder efter mere af en grab-and-go Paleo morgenmad, være sikker på at tjekke min Paleo No bage energibarer.

Begge opskrifter er glutenfri, sukker fri og fuld af næringsstoffer, der vil hoppe starte din dag. Disse pandekager er faktisk sådan en ideel mad at spise, før en intens workout at jeg omdøbt det græskar kraftcenter pandekager.

Disse pandekager vil holde dig fuld og opfyldt meget længere, nok til at komme gennem træningen. Paleo pandekager er fyldt med sunde protein, og indeholder ingen sukker eller gluten.u000a