PlayStation 3-games torrents

PlayStation 3-games torrents

Call of Duty: Ghosts is de belangrijkste CoD speler van 2013 en dit spel zeker een goede speler vanwege alle verfrissende dingen dat het nieuwe bracht de serie.
Als u wilt dit spel vandaag te krijgen voor je PS3 dan zorg ervoor dat je het krijgen van gratis PlayStation 3-games torrents websites.
Deze nieuwe toevoeging aan de CoD-serie wordt geleverd met een nieuwe campagne en multiplayer spelmodi, maar het behoudt de vloeiende en snelle gameplay die we allemaal zijn gebruikt om en hield over dit spel, na dit alles is wat maakte het zo beroemd.
Met een verbeterd verhaal en verse campagne zijn we nu in een nieuw universum dat het verhaal van 2017 de nucleaire vernietiging van het Midden-Oosten vertelt. "De Federatie", de olieproducerende landen van Zuid-Amerika, is gevormd om de wereldwijde economische crisis te herstellen en snel uitgegroeid tot een mondiale grootmacht. Binnenvallen en het veroveren van Centraal-Amerika, de Caraïben en Mexico.
De campagne is een sterke menselijke hoek na het verhaal van de US Army Captain Elias Walker en zijn zonen: Logan en David "Hesh" en we kunnen niet vergeten over hun hond, een getrainde Duitse herder, Riley. Elias was een lid van Ghost, een elite team dat deel uitmaakte van de Amerikaanse Special Ops.
In de tussentijd de ruimtelijke station van Orbital Defense Initiative (ODIN) wordt gekaapt door de Federatie geleid door Gabriel Rorke, de voormalige leider van de Ghosts operatieve die werd gevangen, gehersenspoeld en gemarteld door de Federatie. Als je speelt moet je tegen de Federatie en nemen wat er over is van de vrijheid van Amerika, dat alles door de vorming van een nieuw Ghosts operatieve team.
De multiplayer is verbeterd sinds de vorige games en nu heeft meer opties, het uitbreiden van het maatwerk, diversificatie speltypes en de stroom van kaarten en zorgt voor meer balans in alle soorten wapens.
U kunt kiezen uit tien unieke personages en personaliseren zoals u dat wilt en upgraden ze naar je eigen plezier, zodat je een beter soldaat. Maar toch, het spel is realistisch en je niet lijken om een ​​oneerlijk voordeel ten opzichte van je vijanden, zelfs als u zou worden maxed out. De kaarten in de multiplayer-modus kan nu worden gewijzigd of vernietigd, zodat het spel lijkt niet repetitief te zijn, en de game bevat vijf nieuwe spelmodi.
Al met al is dit spel is niet alleen goed, maar het is beter. Alle dingen die je wilde van Call of Duty zijn hier in dit spel voor u om het te krijgen en hebben een ontploffing. Dus waar wacht je nog op? Haal deze game vandaag!