pc games torrents

pc games torrents

Vertel me, hoeveel bent u in vreemde dingen? Oorzaak man, Zeno Clash 2 is suuurreal. Vreemde wezens, vreemde dieren, bizar, dit spel heeft het allemaal. Zeno Clash II is het vervolg op Zeno Clash ... stel je eens voor, zijn er eigenlijk twee rare spelletjes. Is dat niet veel in fans spel nemen?
De beat 'em up first person puncher video spel werd ontwikkeld door ACE Team, gepubliceerd door Altus en vrijgegeven tussen 30 april en 26 juli 2013 voor Microsoft Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. U kunt het spel te krijgen van pc games torrents websites.
Als je niet de eerste game nog niet hebt gespeeld en willen niet worden verward in het begin, zou je wilt geven het een gaan voordat je het tweede spel te proberen. Ghat aan de eerste wedstrijd van de hoofdrolspeler, Rimat, een van zijn zussen en zijn van plan om vrij vader-moeder. Wat moest ik zeggen over vreemde wezens? Vader-Moeder is noch man noch vrouw, dus het is jouw keuze om het een zij of een hij.
Laten we praten over de visuals die lijken op de eerste attractie van het spel. Zenozoik heeft een open wereld die je in staat om vrij te verkennen. De natuur en architectuur vindt u in een adembenemende sfeer, waardoor je je afvragen bij elke stap voorwaarts. Als je dat deed wennen aan adembenemende design van de personages uit het eerste spel, goed voor je. Maak je klaar om het levendig dramatische ontworpen nieuwe personages, vijanden en items uit dit spel te voldoen. Meer dan dat, de wapens zijn ontzagwekkende. Algemeen, het spel biedt een unieke ervaring.
DeathRoller is een gebruiker die de indruk van een beetje alles over dit spel was en verklaarde: "Outstanding visuals, vreemde en prachtige wereld, geweldige muziek, goed geschreven plot en nooit-krijgt-oude gezicht ponsen wat kun je wenst van een spelletje dat soort? Niet voor degenen die non-stop actie willen, zeker, maar als je wilt om te duiken in de sfeer van het spel en zoeken iets vreemds en ongewone je zal zeker love this game. "
Het spel zou een beperkt publiek, maar voor degenen die graag een vreemde ingebeelde wereld, zou dit spel de ene zijn!