gratis Xbox 360 games torrents

gratis Xbox 360 games torrents

Shaun White Skateboarding is een van de weinige skateboarden games die er naast Tony Hawk en EA Skate-serie die werd uitgebracht in 2010 voor alle gaming platforms die beschikbaar waren op dat moment.
Wilt u vandaag dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u het downloaden van een gratis Xbox 360 games torrents website vandaag en plezier hebben het gevoel als een skateboarder.
Dit spel is het skateboarden versie van Shaun White Snowboarding games en we kunnen zeggen dat het heel specifiek voor een skateboarder als hem. De game heeft een unieke modus waarin nadat u een truc of een combo je de wereld om je heen te beïnvloeden, iets dat je nog nooit hebt gezien in een skateboarden spel voor te doen.
Het verhaal van het spel begint met Shaun rijden zijn skateboard en de wereld die hem omringt beïnvloeden en dan wordt hij ontvoerd door een organisatie genaamd het ministerie. Organisatie hoofddoel dit kwaad is om alle emoties van mensen te nemen en eigenlijk maken ze robots die alles wat ze verteld om te doen.
Nadat het ministerie nam onderaan hun nr. 1 bedreiging, Shaun White, het is aan jou om de menselijke emoties te redden en de invloed van de grijze wereld om je heen waardoor het een kleurrijk en vol leven weer door het nemen van Shaun skateboard en het beïnvloeden van iedereen om je heen.
Het spel begint met je personage te nemen Shawn's raad van bestuur en het ontmoeten van een kerel, ze niet aangeven wie dat is. Dus je begint met een kleine tutorial die leert u hoe u gebieden en mensen te beïnvloeden om je heen, zodat je aan het doen trucs en alles begint om je heen verandert van een saaie grijze wereld om een ​​kleurrijke één.
Wat verandert de wereld is uw stroom, zodat u stroom te krijgen door het doen van combo's. Sommige dingen vereisen verschillende niveaus van de stroming. Nadat u krijgen stromen kun je de wereld om je heen en zelfs nieuwe elementen die je kunt schaatsen verschijnt beïnvloeden.
Je hebt ook de vormgeving van rails en ramps, dat zal vormen terwijl u slijpen of skate, zullen ze paden maken door middel van de lucht die je aansluit op andere vormgeving van het spoor of de gebieden waar je kunt gaan en schaatsen. Het spel is ook gemakkelijk te leren en de trucs zijn niet ingewikkeld om te landen, je wat oefening nodig hebt en als u andere schaatsen spellen zoals EA Skate gespeeld, dit spel zal een fluitje van een cent.
Ter afsluiting van dit spel is geweldig, heb je een leuke opdracht, voor mens en Shaun White slaan en dat doe je door uit te gaan van het patroon, dat een unieke man met een uniek instrument, je skateboard. Dus wil je zien hoe is zoals rollen op de straten met een stuk hout en vier wielen onder je voeten zonder naar buiten te gaan en krijgen een nul? Als dat zo is, dan moet je dit spel nu krijgen!