Wii U spel torrent

Wii U spel torrent

Ik kan het niet eens met de negatieve beoordelingen, die minder dan de positieve zijn, als het gaat om de Donkey Kong Country Tropical Freeze spel, exclusief voor Wii U spel torrent. Het spel is prachtig op alle mogelijke manieren, en zijn verhaal richt zich op een groep van Viking-thema arctische dieren (walrussen, uilen, pinguïns), de Snowmads, dat Donkey Kong Island binnen te vallen.
Donkey Kong was zijn verjaardag vieren, toen hij werd gedwongen om te gaan tegen hen met Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong zijn hulp. Een ding weet ik zeker: ik zou niet blij zijn als iemand mijn verjaardag partij recht zou verstoren op het moment dat ik op het punt om de kaarsen blazen.
Als een vijfde deel in de side-scrolling platform spel Donkey Kong Country-serie, gaat het spel verder Donkey Kong en het verhaal van zijn vrienden. Ze zullen vechten tegen Snowmads in een spel dat zich afspeelt op zes verschillende eilanden. Naast het vorige spel, de speler in staat om onderdelen van de grond en gooi ze in de vijanden.
Dixie kan haar haar te transformeren in een propellor wanneer ze spinnen, waardoor haar en Donkey Kong om langzaam te verheffen in de lucht en items te halen. Cranky mogelijkheid is om zijn stok te gebruiken om stuiteren op gevaarlijke oppervlakken die Kongs niet kan bereiken, zoals het stekelige doornen. De winkel biedt een grote verscheidenheid van ondersteunende items zoals tijdelijke onkwetsbaarheid. Het spel bevat brieven en puzzelstukken die nodig hebben om verschillende bonussen en verborgen levels, en online leaderboards die het mogelijk maken de speler om video replays van de top gerangschikt spelers bekijken ontgrendelen te bereiken.
De prachtig gemaakt spel werd ontwikkeld door Retro Studios, Monster Games en Nintendo SPD, uitgegeven door Nintendo en vrijgegeven tussen 13 februari en 22, 2014 wereldwijd. Ondersteunen dezelfde mening over het spel als de mijne, Destructoid gaf het spel een perfecte 10 op 10 bevestigende: "met de toevoeging van de controle opties om de reeds beproefde formule, Retro Studios 'vertolking van Donkey Kong is vrij veel foutloos." Geniet ervan !