gratis pc-games torrents

gratis pc-games torrents

Colin McRae Dirt 2 werd uitgebracht in 2009 en op dat moment was het mijn favoriete race simulator spel. Alles was goed over het: de auto's, de graphics, de races en de gebeurtenissen, en tot op de dag van dit spel is een van mijn favorieten.
Als u wilt om dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u het downloaden van de gratis pc-games torrents websites vandaag. Het is zeker een van die spellen die je niet wilt missen!
De game beschikt over een leuke menu dat is gevestigd in een camper, de plaats waar je woont, terwijl het verkennen van de wereld en de man die leidt u is Travis Pastrana. Het menu ziet er geweldig en daar kun je alle gebeurtenissen die je hebt en hoeveel je ervaring opgedaan om uw niveau te upgraden, het ziet er erg goed en gedetailleerd te zien en je kunt zien dat de ontwikkelaars nam de tijd om alles wat fout of vermist in de was op te lossen de eerste Vuil spel.
Het belangrijkste doel van het spel is om te racen en word een ster als je verder met de hulp van andere sterren en speel je langs enkele iconische races, zoals Ken Block, Travis Pastrana, Tanner Foust en Dave Mirra. De races vinden plaats op vier continenten: Azië, Europa, Afrika en Noord-Amerika.
De soundtrack is geweldig en de muziek gaat echt geweldig met de game-ervaring en de 3D-effecten die het spel eigenschappen zijn zeer goed te kijken langs de "Rewind" functie die je hebt waarmee u om terug te gaan naar een specifiek moment in de race en herstart in het geval je gecrasht, maar het kan alleen worden gebruikt voor een beperkte tijd en slechts een paar keer tijdens een race evenement.
De nieuwe Dirt is voorzien van nieuwe monteurs en je kunt echt zien een verbetering van de manier waarop de auto's hebben hun gewicht verdeeld en ze voelen realistischer dan ooit en je kunt meer geavanceerde rijtechnieken doen.
Campagne omvat vijf verschillende types gebeurtenissen: Rally Rallycross, Trailblazer, Land Rush en Raid. Er zijn zelfs nieuwe type auto's opgenomen die u wordt geadviseerd om te gebruiken in bepaalde races om de meeste van te maken.
Dirt 2 heeft, uiteraard, een online multiplayer modus, die hetzelfde is gestructureerd als de carrière-modus kunt u racen waar u maar wilt of concurreren in de X Games en je krijgt om te spelen met zeven andere personen. Het werkt geweldig en het is leuk om te spelen met verschillende auto's zoals de speelgoed vrachtwagen of de buggy.
Overall Dirt 2 is een geweldig spel, als je een echte authentieke rally ervaring misschien is dit spel is niet voor u, want het is leuker om te spelen dan realistisch, omdat van alle functies die je hebt zoals de Rewind. Hoe dan ook ik u aanraden om dit spel te krijgen en af ​​te spelen, het is gratis en het is niet zoals de typisch race-games die je eerder kan hebben gespeeld.