Programare Neurolingvistica

NLP Discovery ofera cursuri de dezvoltare personala folosind tehnici NLP(programare neurolingvistica) impreuna cu alte tehnici de dezvoltare personala printre care Coaching, Time Line Therapy®​ si Hipnoza. 
Curs-ul NLP Practitioner oferit de NLP Discovery este conceput cu utilizarea tehnicilor de NLP, Time Line Therapy™ si Hypnoza pentru a spori experienta de invatare si a-ti permite sa inveti rapid, usor si fara efort.​

NLP Discovery este o companie acreditata international care ofera 4 certificari: NLP Practitioner, NLP Coach, Time Line Therapy® si Hipnoza.

Time Line Therapy ™ ofera una din cele mai puternice tehnici de schimbare si transformare personala prin facilitareaeliminarii emotiilor dureroase atasate la amintiri si evenimente din trecut. TLT, de asemenea se concentreaza pe ceea ce putem invata din acele evenimente si de a folosi ceea ce am invatat ca o resursa pentru viitor.
Time Line Therapy ™ produce transformari de lunga durata, cu un minim de disconfort si intr-un termen foarte scurt.

Programarea NeuroLingvistică poate fi definită pe scurt ca studiul și practica excelenței umane. Bazele acestei discipline aflate încă în plină dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler și profesorul în lingvistică John Grinder la începutul anilor `70. Observnd că dacă cineva face un lucru, atunci oricine poate învăța să îl facă, intenția lor a fost ca inițial să descopere strategiile oamenilor performanți în comunicare și să creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea să obțină aceleași rezultate.

​dezvoltare personala