Sims 4

Sims 4

De Sims 4 zoals u wellicht weet is de nieuwste game in de populaire leven simulator game serie, dat is een klassieke favoriet dat ik denk dat iedereen het zou moeten spelen ten minste een keer in een mensenleven.
Wilt u vandaag dit spel te krijgen, zorg dan dat u het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en maak uw speciale en unieke Sim.
Idee van het spel is om een ​​karakter, een Sim creëren, en na dat je nu als zijn God. Je maakt elke beslissing voor hem en eigenlijk bouwen zijn leven vanaf nul. Als je van architectuur of gebouw spullen dan is dit spel ook voor u ook omdat je je Sims huis te bouwen en versier het zoals u wilt.
Het is meer als een virtuele poppenhuis die je krijgt om mee te spelen en hebben veel plezier. Wat is nieuw in dit spel is dat de Sims nu kunnen multitasken en je vindt je karakter zitten op het toilet en het afspelen van video games op zijn tablet, het is allemaal goed en plezier.
Wat maakt deze Sims zo speciaal maakt is dat nu kunt u ook meer betrokken bij je karakter zijn, natuurlijk zijn er de klassieke dingen, waar je hem kunt vormgeven van de grond af en kiest zijn hoogte of maak zijn neus groot en lelijk, het is aan u en wat is uw aanpak van de manier waarop hij kijkt fysiek. Maar wat meer is dat je zelfs kunt bedienen van je Sims emoties en kijk hem gaan van een grappig gesprek naar een saai en vervelend is, en geloof me, het is geweldig.
Kijken naar je Sim doet zijn dagelijkse routine is altijd een plezier, van hem te zien of haar wakker worden, dan het eten van het ontbijt, de hele dag naar nacht tijd. En het zien van hem socialiseren met andere Sims het is als het zien zelf doen al die dingen in het echte leven. Dit spel geeft je het gevoel dat je het leven dat je altijd al wilde om te kunnen leven, of als je een tiener u kunt zien hoe een volwassene moet zijn leven.
De nieuwe pusha en pull tool is erg handig en speciale, niet alleen voor het aanpassen van je Sim en het trekken van lichaamsdelen zoals u dat wilt, maar dat instrument kan ook worden gebruikt wanneer u het bouwen van een huis, en je bent ook in staat om hele verhuizen kamers als u wilt, in plaats van ze opnieuw.
Laten we nu eens kijken wat zijn de nadelen van dit spel, en helaas zijn er een paar. De eerste teleurstelling was dat er geen zwembad, is je Sim een ​​plek om te zwemmen of waar te gaan en te ontspannen niet, en dit is nieuw, omdat de andere games hadden zwembaden en ze waren leuk, zelfs voor het doden van je karakter. Een ander ding is dat uw kind, nadat hij geboren slaat de peuter fase en wordt een kind ... Nou, dat is niet het leven te simuleren op alle. Je hebt ook geen auto's te krijgen, niet eens een auto, een auto !! En de open wereld is niet zo open, alles wat je kunt doen is om te gaan door middel van verschillende buren en het laden schermen, niet eens get me begon, zij voor altijd te nemen!
Maar al met al is dit spel geweldig, ook al heeft het een aantal teleurstellingen, kunt u niet haten op een spel dat is zo leuk om te spelen, wat ik moedig u te doen! Dus niet te missen kans en krijg download dit spel vandaag, het is gratis en leuk.