ps3 spellen torrents

ps3 spellen torrents

Aanhoudende met een idee voor bijna twintig jaar kan de sleutel tot succes zijn. Ron Gilbert bevestigde deze theorie als The Cave werd uitgebracht op 3 oktober 2013 en genoten van een groot succes en de positieve reviews. Achtervolgd door de gedachte van een spel dat inhoudt gelokt mensen in een grot, Rom bracht de puzzel-platform adventure video game tot leven. Het spel werd ontwikkeld door Double Fine Production, uitgegeven door Sega en uitgebracht in januari 2013 voor de PlayStation 3, Wii U en Xbox 360 en op 3 oktober 2013 op iOS-apparaten. Je kunt het spel op vrije ps3 spellen torrents websites.
The Cave verhaal wordt verteld door een magische stem (Stephen Stanton's), die wordt verondersteld te behoren tot de grot. De grot heeft een reeks van tunnels die een doolhof vormen. Er zijn zeven karakters die iets over zichzelf en wat ze kunnen doen in kritieke situaties door het invoeren en het ervaren van de grot zal leren. Bijvoorbeeld, een ridder die op zoek is naar een dierbare amulet, in plaats van het beschermen van een prinses, die het bezit van de draak, hij zal haar offeren en op die manier zal hij het amulet te krijgen.
Je moet drie van de zeven beschikbare personages kiezen, zoals een wetenschapper, een paar weeskinderen of een hillbilly. U zult de drie personages in een verkenning avontuur waar je interactie met de omgeving en het verzamelen van objecten. Het belangrijkste doel van het spel is om te activeren en puzzels op te lossen tijdens je avontuur in het mystieke grot. Rekening houdend met het feit dat elk personage heeft een unieke mogelijkheid, zul je moeten gaan door het spel met elk karakter om de puzzels te voltooien.
Tot slot, De grot lijkt een groot avontuur spel en zeer speelbaar zijn. PC Master bood het spel een score van 82/100 vermelding "Een dialoog-systeem en een volledig functionele inventarisatie zou niet alleen sterk verbeteren van het spel, kunnen we praten over de geboorte van een nieuwe sub-genre. Zelfs zo, we hebben ervan genoten. Van nu af aan, wanneer iemand vraagt, wat de heck van een spel is The Cave, zullen we "echt een geweldige game" te beantwoorden ... immers, dat is wat er echt toe doet. "