pc games torrents

pc games torrents

Batman Arkham City is de tweede game in de Batman Arkham serie die een geweldige première gehad en dit vervolg wil niet te teleurstellen.
Wilt u vandaag dit spel te spelen, zorg dan dat je dit spel downloaden van de gratis pc-games torrents websites en hebben een voorproefje van wat is om te voelen als een van de slimste en vindingrijk superhelden die ooit heeft bestaan, Batman.
Dit geweldige spel combineert de hand op hand combat met stealth tactieken om ervoor te zorgen dat u het beste van beide wereld, terwijl het niet ten koste gaat van een goed verhaal. Na de gebeurtenissen die in het Arkham Asylum plaatsvond we nu meegenomen naar het noorden van het Gotham met de Arkham City allemaal voor onszelf te verkennen. Dit spel brengt het beste van de vorige en geeft je alle dingen die ontbraken, zoals de vrijheid om te zwerven.
Nu dat we om te gaan door middel van een grote wereld zijn wij verantwoordelijk voor alle grote misdaad die is beginnen te gebeuren staat, en je zeker hebben veel van criminaliteit, omdat de strijd na de gebeurtenissen die in het Arkham Asylum heeft plaatsgevonden, alle schurken begon te stijgen en te streven naar het nemen van de controle over de stad.
Bane, Two-Face, The Penguin, Mr Freeze, Poison Ivy, Joker, Harley Quinn, Zsasz, Catwoman, Robin, Oracle, Hush, Azazel en: je zult bekende personages die verscheen in films, cartoons en strips, zoals te zien vele anderen die echte Batman fans zeker zullen herkennen. Natuurlijk dat u ook naar de Riddler zien en je zult veel van zijn puzzels en uitdagingen op te lossen, en geloof me, zul je een heleboel zijmissies te doen hebben. Dus denk niet dat dit spel is kort en je zal eindigen zonder een dutje te doen, want er zijn meer dan 40 uur gameplay.
De Arkham stad ziet er geweldig uit en er is een heleboel dingen te ontdekken en veel boeven die moeten hun kont te hebben geschopt door Batman. Het vechtsysteem is vrijwel hetzelfde als voorheen en is verbeterd met nieuwe combo's en nieuwe gadgets die u veel goede tijden met u te hebben. En ook zo lang als je verder en beter gadgets en upgrades, zal uw vijanden sterker ook, dus denk niet dat voor een tweede dat dit spel makkelijk zal zijn, het heeft alles wat het nodig heeft om voelt u zich als een badass stealth ninja, combat meester en briljante detective.
De voice acting is fantastisch en we hebben dezelfde en geliefde Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als Joker die meer dan een geweldige job krijgt in de huid van het personage en waardoor ze klinken en kijken als het echte werk deden.
Wat wil je dat ik te zeggen over dit spel om u te overtuigen om het te spelen? Er zijn een heleboel dingen die dit spel geweldig te maken en ik zal u laten zien dat uit, wil weten hoe? Krijgt het spel van vandaag en spelen, alles wat je nodig hebt is je Xbox 360 en wat vrije tijd, of als je geen tijd hebt u zal zeker een aantal nadat je dit spel uit te proberen en zie voor jezelf hoe geweldig het is!