PlayStation 3 games torrents

PlayStation 3 games torrents

LittleBigPlanet Hub ziet er zooo leuk en grappig dat al-leeftijd spelers verliefd op het op het eerste gezicht maakt. De puzzel platform video game wordt ontwikkeld door Media Molecule en Sony Computer Entertainment gepubliceerd op de PlayStation-platformen. U kunt het spel van PlayStation 3 games torrents websites te downloaden.
LittleBigPlanet Hub heeft dezelfde personages en gameplay als de vorige versies. U zal de controle Sackboy, een antropomorfe bruine schepsel gemaakt van stof en kraalogen en hem helpen te voltooien verschillende niveaus. De gameplay bestaan ​​voornamelijk uit te springen en het vermijden van obstakels om te winnen.
 De game bevat drie kern mechanica: Speel alleen of met andere online spelers / op dezelfde console, het creëren van nieuwe inhoud met de instrumenten in het spel en het delen van je creaties en ontdekkingen met andere spelers.
Actie van het spel ligt in de wereld genaamd LittleBigPlanet ook wel bekend als Craftword, die werd opgericht door acht bewaarders. De geografie van de wereld van de game was geïnspireerd door de echte aarde, door plaatsen zoals Afrika, Azië en Australië, waarin iedere curator is belast met een deel van de LittleBigPlanet en zij regeren ze onafhankelijk van elkaar.
Sackboy of Sackgirl, afhankelijk van het geslacht van de speler, kan worden aangepast in de materie van de kostuums en emoties. Je karakter kan gelukkig zijn, verdrietig, bang of boos, met drie niveaus van gevoelens intensiteit.
De game staat gepland voor een release dit jaar, maar het is nog niet bevestigd. Tot dan ... staan.