PS3-games torrents

PS3-games torrents

Driver: San Francisco is waarschijnlijk één van uw favoriete actie racegames en en als je het dan niet hebt gespeeld heb je zeker nodig hebt om.
Als u wilt om dit spel te spelen vandaag, zorg dan dat u het downloaden van de gratis PS3-games torrents websites, zul je verliefd worden op dit spel!
De game gaat verder waar we gebleven waren en we proberen nu naar Jericho die probeerden te ontsnappen en kaapt zijn gevangenis vrachtwagen, vangen terwijl Tanner achtervolgt hem en probeert hem betrapt. Tanner verliest Jericho toen hij zich in een steegje en dan is hij overrompeld en Jericho raakt zijn voertuig en zet hem in een soort van een komma, dat geeft hem een ​​speciale vaardigheid.
Dit spel is alles over de nieuwe mogelijkheid Tanner genaamd "Shift", en deze speciale kracht hem toelaat om te schakelen in een auto die hij verlangens en blijven zijn missie. Dit is wat maakt dit spel zo speciaal en natuurlijk dit vermogen is beperkt, maar je leert te beheersen en er het beste van te maken.
Je vindt jezelf achter een slechterik en dan verschuiven naar een zware vrachtwagen die afkomstig is van de andere kant op en de auto van de persoon die je na te vernietigen en dit is nog maar het begin. Deze kracht kunt u kijken over de grote enorme kaart van San Francisco en scout voor missies, uitdagingen of races die je kunt doen, en geloof me, er is veel te doen in dit spel. Je zal nooit vervelen.
Naast een van de grootste kaarten die ooit werd gemaakt in een race-spel dat trouw aan de stad San Francisco blijft, krijg je ook meer dan 140 volledig beschadigbare gelicenseerde auto's variërend van buggy's, tot muscle cars, exoten en zelfs super auto's die er geweldig uitzien en rijden hemels.
Dit spel is niet proberen om zichzelf te serieus nemen en u zult begrijpen dat met de tijd. Het is meer als een 70's film is dan een spel waar je je typische agent maatje verhaal en de auto's rijden zo hetzelfde als je ze zou zien in een Hollywood-film, gaan door alleyes smashing dozen en poorten en om weer op de weg met een koele zoek drift, dat alles terwijl het achtervolgen van een bad guy. Elk type auto heeft zijn eigen dynamiek en je zult zien dat er een spier auto minder te reageren in krappe bochten zal zijn en ze zullen de neiging om meer glad te zijn, terwijl de supercars meer snel zal zijn en hebben meer grip op de weg.
Er zijn een heleboel soorten missies uit waar je kunt kiezen en zelfs voor de race uitdagingen zijn verdeeld in checkpoints of gate Smashers en team reces. Er zijn ook politie missies waar je moet de criminelen van de weg te rammen of breken hun auto door een verschuiving in
Inkomend verkeer en je kunt de crash replay in slow motion, kan iets als je hebt gezien in Colin McRae.
De stunt missies zijn de leukste van allemaal en je moet alle shorts voltooien van durft weer moet je driften te voeren, handrem blijkt of enorme sprongen op bewegende voertuigen. En dit alles kan worden gedaan, zelfs in een multiplayer-modus die dit spel heeft dat is super leuk en zelfs de klassieke tag spel is meer plezier met uw vermogen om te verschuiven.
Algemeen is dit spel is geweldig, het is zo veel beter dan ik had verwacht en het was een aangename verrassing voor mij toen ik zag hoe verslavend het kan krijgen, dus ik raad u om het te krijgen als goed, het gratis beschikbaar voor je PS3, wat wacht je nog op?