Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents


Als een harde kern gerelateerd aan de Holocaust romans lezer, zowel fictieve en op basis van real-life verhalen, Enemy Front is het spel dat ik heb gewacht. U kunt eenvoudig een roman te schrijven door gewoon het spelen van het spel en een beschrijving van de visuals, de sfeer en de actie van het.
Tien uur gameplay kon je ervaring om te zetten in een succesvolle epische roman. Meer dan dat, het spel is volledig herhaalbaar wat betekent dat u een andere roman net zo briljant als de eerste kon schrijven. Als je verliefd bent met de geschiedenis net zo veel als ik ben, het krijgen van dit spel is een must! U kunt hem vinden voor download op Xbox 360 games torrents websites.
Het spel beschikt over uitstekende graphics, prachtige soundtrack die overeenkomen met de intense sfeer van het spel perfect, een rijk boeiende gevechtservaring, open-end niveau, de volledige vrijheid om het spel te spelen als je wilt en een briljante meeslepend verhaal en onberispelijk verteld.
Het spel combineert een aantal genres, zoals first person schieten, stelen, sabotage, hardlopen en het verbergen. Je zal de rol van de Amerikaanse Robert Hawkins en je zal vechten tegen de nazi-overheersing in Duitsland, Frankrijk, Noorwegen tijdens de Opstand van Warschau. De realistische wapens variëteit die je kunt kiezen uit bestaat: SMG, Sten pistool, Lightning SMG, Welrod Silenced Pistol, en andere geweren en sniper rifles. U kunt het slagveld combineren verkenning, schietvaardigheid en explosieve en het gebruik ervan tegen de numeriek superieure Nazi troepen domineren.
Het spel werd ontwikkeld en uitgegeven door CI Games en uitgebracht op 10 juni 2014 voor Microsoft Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. Het ontvangen gemengde reviews na loslaten, meestal negatief uit spellen critici in tegenstelling tot de zeer positieve van de gebruikers. GameSpot beoordeelden de game met 50/100 bevestigen "Terwijl de bescheiden selectie van kaarten zijn voldoende groot en multileveled, de ongeïnspireerd deathmatch en verovering modi bieden niets dat je niet kunt vinden in andere shooters.", Terwijl een gelukkige fan zei: "I ' heb net klaar met dit spel en ik hield van elke minuut .. Mensen zeggen dat het erg buggy en een niveau waar ik moest opnieuw beginnen vanwege dit vond ik, maar dat was het. Dit spel was actie helemaal en een goed verhaal lijn te gaan met haar. Iedereen die denkt over het kopen van het zou moeten krijgen meteen. "