Need for Speed ​​Rivals

Need for Speed ​​Rivals

Need for Speed ​​Rivals is wat je een deja vu kan bellen als je in de serie speelde de vorige games, kunnen we zeggen dat het is meer een mix tussen Hot Pursuit en Most Wanted (de nieuwe, die werden ontwikkeld door Criterion Games).
Wilt u het eens proberen vandaag en zie wat het graag ofwel een agent of een racer te zijn, ga dan naar een gratis pc-games torrents website en download het. Duurt slechts een paar minuten en je zal de adrenaline die alleen 's werelds snelste supercars kan geven voelen.
Zoals ik al eerder zei, Rivalen combineert de achtervolgingen en de achtervolgingen van de Hot Pursuit met de dynamiek van Most Wanted. U kunt gaan aan beide zijden van de wet en gaan tegen de politie of racers, de keuze is aan jou alleen.
De actie ligt in de Redview County waar u nog wat vrije tijd van de 'urban jungle' en genieten van enkele van de meest spectaculaire landschappen die je ooit zult zien in een spel. De graphics zijn voorbij grenzen en de auto's kijken top notch. Tijdens de activiteiten vindt u de scherpe bochten stad en de plaatsen waar u kunt verbergen missen, maar dit lange open tracks zijn de beste om het vermogen van uw auto te testen en duw ze naar de grenzen.
Zodat de campagne modus geeft je twee opties om te beginnen met, politieagent of racer, als u kiest racer je de rol van Zephyr, een badass straatracer die een lange rep heeft achter zich te nemen. Zijn reputatie begon door het uploaden van video's van hem te doen van verschillende stunts of uitdagingen en outrunning politie. Nadat iedereen die video's heeft gezien, racers en politie begonnen elkaar uitdagen en met de tijd maatregelen moesten worden genomen. Alle dingen die gebeurden in de Redview County trok de aandacht van de FBI, die de VRT, de Vehicle Response Team, die bestond uit ex-straatracers gebracht.
Als u wilt dat de wet te vertegenwoordigen, dan kun je spelen als een agent en uw taak is om borstbeeld straat
racers en zet ze achter de tralies.
Een ding dat dit spel mooi maakt is dynamisch weersysteem die dit spel blik zo echt mogelijk maakt en het een ding is dat het moeilijk is om te negeren. Maar wat maakt dit spel niet zozeer speelbaar is het feit dat na een paar uur van de gameplay is het wordt een beetje saai zien van dezelfde straat over en weer. Begrijp me niet verkeerd, de kaart is enorm, maar op zulke hoge snelheden dat de auto's hebben, tijdens een achtervolging kun je een groot deel van de kaart te dekken.
Het spel bevat ook de geliefde EasyDrive menu en het heeft natuurlijk een online modus waarbij maximaal zes coureurs tegen elkaar kunnen concurreren door zich op de rivaliserende partijen, of aan dezelfde kant en ga tegen AI racers of agenten.
Na het spelen van dit spel alles wat ik kan zeggen dat het dat ik wil meer variatie, na een tijdje is het krijgt een beetje saai, maar dat betekent niet dat het een boost van adrenaline niet kan leveren en voelt u zich ook als een van de meest hardcore straat racers of een badass agent die zeker weet hoe een auto te rijden naar het volledige potentieel. Je zal veel missen als je niet geven dit spel een keer te proberen, geloof me. Dus ga je gang en krijg het nu, het is gratis en het is niet zoals de dingen die je gewend bent daarvoor gaf je zoveel adrenaline rush.