Xbox 360 game torrent downloaden

Xbox 360 game torrent downloaden

"Hallo Nilin, laten we spelen een spelletje van je jezelf te veranderen in, maar ik schiet je toch!"
Jaar 2084, Neo-Parijs. Er is niets meer van wat het 'privacy' heet. Vanaf het moment dat je geboren wordt elke gedachte en geheugen geupload en gedeeld op het internet. De Onthoud Corporation regelt alles in termen van grijze stof en vestigde een vergissing staat. Ze kunnen onaangenaam en ongelukkig herinneringen uit 99% van de bevolking te verwijderen. De 1% linker bestond door een kleine groep rebellen genaamd "Errorists" die zal proberen om te vechten tegen het systeem.
Als je Xbox 360 game torrent downloaden zul je de rol van Nilin, een Errorist wiens nagedachtenis staat te worden weggevaagd door Onthoud in de Bastille fort waar ze gevangen te nemen. De Errorists 'leider, een mysterieuze man genaamd Edge, begeleidt haar ontsnappen vlak voordat ze wordt genomen om haar laatste herinneringen gewist. Nilin is de enige die daadwerkelijk kan horen Edge's stem over haar communicatie-apparaat. Ze weet niet dat ze begiftigd met een vermogen van remixen en het stelen herinneringen tot Edge vertelt haar. Nilin ontmoet Tommy, een collega Errorist en plotseling aangevallen door een premiejager, Olga Sedova. Met behulp van haar nieuw ontdekte vermogens, Nilin remixes Olga's herinneringen waardoor ze geloven dat een Memorize arts doodde haar man. Olga wordt Nilin bondgenoot en transporteert ze naar een eerste bestemming.
Plot van de sci-fi video game richt zich op Nilin poging van het terugdringen van de Memorize corporatie. De actie-adventure game werd ontwikkeld door Dontnod Entertainment, uitgegeven door Capcom en uitgebracht in juni 2013 voor Microsoft Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. Bij de release, ontving het spel gemengde positieve reviews, dat maakte de Dontnod Creative Director denken over het creëren van een vervolg, die werd aangekondigd op 10 maart 2015.