gratis Xbox 360 games torrents

gratis Xbox 360 games torrents

Syndicate is de herstart van het originele spel dat werd uitgebracht in 1993 en het is zeker nog meer futuristische voor onze dagen dan voorheen. Deze first person shooter game is zeker iets fris te zijn dat je wilt spelen, is het futuristische en je bent zeker gaan voelen het is vibe.
Als u wilt om dit spel te spelen dan gaan en het downloaden van gratis Xbox 360 games torrents websites vandaag en zie hoe de wereld eruit komt te zien in de toekomst.
Dit spel blijft trouw aan zijn wortels als het gaat om de toon, geweld en technologisch onderzoek, maar dit reboot is 100% een shooter. De actie vindt plaats in het jaar van 2069, waar de grote corporatie regeren de wereld en elk bedrijf heeft zijn eigen agenten die ofwel te beschermen of te gaan tegen andere bedrijven om de technologie te stelen.
In de toekomst heeft iedereen een geïmplanteerde chip die werd opgericht in 2025 door Eurocorp, nu dit DART chip heeft zijn 6e generatie bereikt en de speler heeft geïnstalleerd, onder andere futuristische wapens zoals geweren en granaten. De DART 6 bio-chip geeft u de mogelijkheid om de wereld te zien met andere ogen, je de wereld zien als een digitale in plaats van een echte.
Je volgt het verhaal van de agent Miles Kilo en nadat u de nieuwe prototype voor dart6 chip krijgt u ook speciale vaardigheden te krijgen, kunt u op "Dartspace" netwerk aan te sluiten en vanaf daar kunt wat iedereen kan zien, met inbegrip van je vijanden, doen en waar de zij zijn. Hierdoor kunt u te weten waar je vijanden zich verstoppen en je bent niet van plan om verrast te worden door aanvallen.
Een speciale vaardigheid is "overtreden", waarmee u in de hoofden van andere mensen aan te gaan en je kunt drie opties uit te voeren op je vijanden: Zelfmoord (u kunt een idee wat dit betekent te maken), overtuigen, waar u tijdelijk vijanden kunt uw bondgenoten, en Backfire, waarmee u de controle over te nemen van je tegenstanders wapens en ze te laten ontploffen.
Wat echt maakt dit spel shine is de "co-op" modus, waarin maximaal vier spelers meedoen in een aparte campagne waarbij ze moeten missies te doen op basis van het originele spel. Alle missies zijn ingesteld rond de wereld en alles ziet en werkt zo goed mogelijk, de wapens, het milieu, je bondgenoten en de dart overlay geeft je die robots visie en de visuele effecten die op het scherm verschijnen als je chip beschadigd zijn echt spectaculair.
De overschrijding is nog beter in de co-op modus, waarin je moet een strategische zet te doen als u wilt dat uw team om te winnen en help uw vrienden te genezen of geef ze een boost. Dit spel is alles over te schieten, zodat de wapens zijn divers genoeg om u precies wat u wilt van een futuristische spel.
Moet ik nog meer zeggen? Dit spel is absoluut geweldig, en misschien is het een beetje een val als het gaat om de campagne, maar nadat je het af u kunt uw bemanning te nemen en spring in de co-op mode en plezier voor dagen. En dit spel zeker weet hoe het te leveren! Dus stop met het lezen van deze en ga downloaden het spel, ik ben niet van plan om iets meer te zeggen.