pc games torrents

pc games torrents

Ik gewoon dol op de mogelijkheid dat het spel Banished biedt u wanneer u begint te spelen. Vergelijkbaar met de SimCity door Maxis, maar veel beter, zal Banished u de controle van een heel land, dat sommige burgers bezet na hun ballingschap. Alles over dit spel is zo zorgvuldig gemaakt en de hoeveelheid gegevens blaast je geest.
In de volgende zinnen zal ik proberen om u te overtuigen dat het spel de moeite waard is te downloaden van pc games torrents websites. De indie, simulatie en, het belangrijkste, strategiespel begroet u met een tutorial die je leert wat je moet doen. Nadat leer je in grote lijnen over de gameplay, zul je al snel ontdekken dat het probleem komt niet van te begrijpen wat het werkelijk gebeurt in het spel, maar van de ritmes te versnellen van het spel. Je belangrijkste doel is om de populatie gezond en de gemeente stabiel te houden. Dit zal een echte uitdaging bestaat als het evenwicht van de stad wordt zelden bereikt. Bijvoorbeeld, de kinderen zijn nogal useless- eten alleen, dat leidt tot een gebrek aan voorraden. Maar als je niet in stand houden van het land, de bevolking vergrijst en druppels uit. Als de afstand tussen de woning en het werk is te lang, de mensen worden uitgeput en inefficiënt op het werk, wat leidt, weer, gebrek aan voedsel. Als een strategie spel, moet de voedselvoorziening verstandig worden geplaatst om gemakkelijk te bereiken. Met alle vier de seizoenen, de weerseffecten zijn absoluut schitterend. Winter zal het moeilijkste seizoen door te komen zijn. De bouwstijl is aangenaam om naar te kijken. Als het spel is alleen gebaseerd op het waarborgen van de voedsel voor de bevolking door middel van vissen, jagen, landbouw, mijnbouw, is er geen geld om te worden gebruikt. Deze functie maakt het spel eenvoudig te begrijpen maar de individuele monteurs moeilijker. Als je vastbesloten om de dingen te gaan op uw land te houden zijn, moet je bereid zijn om de honger, branden, depressie, meedogenloze weersomstandigheden, de vergrijzing onder anderen geconfronteerd.
Game Revolutie Paul Tamburro eindigde zijn beoordeling scoren het spel met 90 van de 100 onder vermelding van "Banished is niet indrukwekkend alleen omdat het werd gemaakt door een man-het is indrukwekkend, periode. Het feit dat dit juweeltje komt voort uit het brein van een eenzame ontwikkelaar staat alleen om het des te meer van een eenduidige overwinning te maken, en het grondig verdient uw aandacht. Als je een fan bent van God games en hebben zelf teleurgesteld door de recente vermeldingen in het genre, zoals de nieuwste SimCity en de Early Access versie van underwhelming Godus project Peter Molyneux's gevonden, dan ben je jezelf te halen dit spel. "
Ik kan alleen maar eens met zijn mening en volledig adviseren u om het spel uit te proberen!