gratis PS3-games torrents

gratis PS3-games torrents

Burnout Paradise is de plaats waar het gras is groen en de meisjes zijn mooi. Grapje, eigenlijk Paradise stad is waar je de meest fantastische auto's die ooit heeft bestaan ​​zal vinden en je zal hen in epische gevechten, omdat is leuker op deze manier.
Wilt u dit spel te spelen? Ga dan naar en het downloaden van de gratis PS3-games torrents websites en zie hoe het is als leven en racen in het Paradise City.
Dit spel veruit de beste game in de Burnout-franchise en ik zal u vertellen waarom. Uw play zone is de grote open wereld van Paradise City en dit is uw menu ook, als je wilt racen je gewoon naar een evenement, wachten tot je tegenstanders te verschijnen en te rijden. Wilt u een wedstrijd of een evenement dat u gewoon stoppen voor een paar seconden te verlaten, wat u kunt doen, is echter niet het geval opnieuw te starten, moet je helemaal terug rijden naar de plek waar je het begon.
Een ander ding dat is cool en misschien frustrerend op het eerste is dat dit spel niet de straten tijdens de races te blokkeren, wat betekent dat u kunt gaan naar de finish waar je maar wilt en op het eerste moet je je kaart controleren veel, je zult pauzeren de race een goede paar keer gewoon om te zien van je gaat op de juiste manier, maar wat maakt dit spel speciale en meer realistisch, maar het is helemaal niet dicht bij de echte race.
Overal in de stad zijn er verschillende winkels waar je zelfs kunt gaan als je race. Je hebt verf winkels die een nieuwe kleur te geven aan uw auto, u reparatie winkels die je kunt gaan door naar uw beschadigde auto te repareren, moet je benzinestations aan je boost meter te vullen en garages waar u uw auto kunt halen.
Dit alles is super leuk en heb je drie soorten auto's, heb je Stunt auto's die de gebruikelijke Burnout auto's die je gebruikt om die hebben een goede snelheid en ze kan heel goed onderhouden op de weg zijn. Agressie auto's zijn groot en zwaar en ze zijn goed voor takedowns en weg woedt en tot slot zijn er Speed ​​auto's die u veel boost, ze zijn licht en je zult niet moeten doen veel takedowns met hen, u kunt geven, maar je zal een slechte tijd te doen hebben.
Een nieuwe toevoeging aan de games zijn de motoren en er zijn sever verschillende updates voor het spel, zoals dag en nacht cyclus of de fictieve "Big Surf Island".
Online gaming is waar Burnout Paradise weet wat omhoog is. Je hebt een EasyDrive menu, die u ook kunt vinden in de nieuwste Need for Speed ​​games. U krijgt toegang tot het menu en online gaan, dat is het, heeft uw auto niet bewegen, je gaat Freeburn Online en daar ontmoet je met je vrienden en rijden, doe uitdagingen concurreren of gewoon cruise rond. Ik heb u verteld dat deze grote stad is ook uw menu, hoeft u alleen de drijvende te doen en plezier hebben.
Je hebt ook twee soorten crashes, heb je een "vernield" crash, wat betekent dat je het chassis wordt vernietigd of u een aantal wielen verloren, wat betekent dat je moet wachten voor uw auto te respawned of je hebt "driveaway" van waaruit u bent nog steeds in staat om uw auto te rijden en het heeft alle van de wielen. En maak je geen zorgen over de Crash Mode, het is back! En nu het heet Showtime. U kunt dit doen een Showtime wanneer u maar wilt, waar je maar wilt en zolang je blijft smashing auto's en hebben uit boost niet lopen, dan kunt u het voor hoe lang je wilt doen en het kan nog een half uurtje gemakkelijk passeren. Moet ik nog meer zeggen? Ik denk dat ik niet. Gaan en dit spel! U zult genieten van het rijden in het Paradise City en er zijn veel plezier voor u klaar.