Download de gratis pc-game torrent

Download de gratis pc-game torrent

Hey! Bent u comfortabel zitten op je stoel daar? Bent u zeker dat u niet bewegen in de fauteuil of op de bank wil? Zorg ervoor dat je dicht en de deur op slot van uw kamer en dan gooien de sleutel op het raam omdat Eets Munchies je doet verlangen naar combinaties van voedsel dat je nog nooit hebt gedacht. Meer dan dat, is het spel bedoeld voor lichamelijk lui maar brainly hardwerkende mensen. Als u niet passen in de omschrijving, kan het spel geven u een harde tijd tijdens het spelen, maar wanhoop niet! Probeer het eens en flexibel aan te passen. Download de gratis pc-game torrent en het gezicht van de verleidingen!
Ok, ik zou overdrijven met houtsnijwerk, maar Eets niet. Het diertje wordt zo humeurig, dat u uw best zal doen om zijn verlangens ... nou, veel geluk met dat te vervullen. Verwacht om meerdere malen falen in een rij en zeef je hersenen. De hilarische Eets zal je op te vrolijken met zijn surrealistische humor en laat je niet opgeven. Je zal moeten Eets navigeren door een reeks van platforms om sterren te verzamelen. Je doet dat het plaatsen van een verscheidenheid aan producten in het pad van het konijn te leiden tot de bestemming van de niveau's. Wanneer Eets is boos springt over grotere golven, wanneer bang zal het helemaal niet te springen. Eet niet graag worden getroffen door chocolade chips! Walvissen schieten Eets op hogere platforms, zwaartekracht pillen laat het ondersteboven lopen en explosieve paddenstoelen brand de humeurige schepsel dan bogen. Er zijn meer dan 100 levels om je geduld te testen met de kleine snotaap.
De 2D puzzel spel werd ontwikkeld door Klei Entertainment en voor het eerst uitgebracht op 27 maart 2006 voor Microsoft Windows. Op 9 december 2010, werd het spel uitgebracht voor Mac OS X en later voor de Xbox 360 onder de titel Eets: Chowdown. Bij de release, ontving Eets 'spel meestal positieve beoordelingen van critici. Op GameRankings, het spel heeft een score van 81,75% en 81/100 op Metacritic. De meeste critici toegejuicht de hand getekende stijl, gameplay en moeilijkheidsgraden. Chris Carter van TouchArcade bevestigd "Eets Munchies is een bevredigende en volledig puzzelspel, en gezien de meegeleverde level editor kun je een hoop tijd spelen rond in de wereld te brengen. Ik wou dat sommige van de puzzels waren een beetje meer inventief en een tikkeltje minder corrigerende, maar de laatste arena zal je satisfyingly krassen op je hoofd ".