Nasa Ai Dorește Să Voteze Pentru Imaginea Cea Mai Uimitoare De Hubble

Picnik a fost una dintre cele mai bune editoare foto on-line, dar cu informațiile pe care Google se apropie magazin pe Picnik, acest obiectiv va începe să acorde o atenție la various Picnik. Tu, eventual, se poate prelucra fotografiile folosind ochi prinderea rezultate, instrumente Modificarea versatile și un frumos varia de texturi. IPiccy este o editare think about pe baza web-complet gratuit și de partajare de utilitate pentru a oferi utilizatorilor de pretutindeni puterea de a rapid și simplu edita, îmbunătăți și partaja fotografiile lor de la orice browser Internet. Cu toate acestea, în plus, poate fi folosit iPiccy pentru a transforma imagini în capodopere artistice, cu rezultate deosebite, cum ar fi inteligente Lichefiere, pictor, vinietă, creioane, și o mulțime de plus.
oslafo

Îmi place editare imagini, dar când ai fotografiile spun dintr-o căsătorie, o reuniune sau un început s-ar putea dori de contact cunostinte. Activități sportive Fotor o interfață Windows 8 și vă permite să imagini o gamă largă de look, astfel încât pentru a adăuga frontierele fantezie, pentru a crea un colaj sau doar repara unele imperfectiuni, Fotor este liber să facă uz de atât timp cât browser-ul dvs. rulează Flash . Interfață curată Fotor Sporturi o bară de instrumente panou dublu pe partea stângă cu miniaturi de toate imaginile (vei putea încărca mai multe direct) pentru sesiunea pe cele mai bune și de editare spațiul de lucru în mijlocul ecranului. În 2008, Obama / Biden depasit McCain / Palin la vot la modă 69,000,000-59000000.

Votul Senatului a venit la trei luni după ce un Oregon decid decis un om 61-12 luni-depășite nu a facut nimic ilegal atunci când a cedat fotografii cu fusta un adolescent într-un retailer Target. Acesta a fost predat la două zile după cea mai mare sală de judecată a statului a decis o persoană care a luat fotografii de telefoane mobile la poalele pasagerilor metrou female din Boston nu a fost încalcă legile de stat cum este scris.

Dumpr oferă câteva distinctive de manipulare foto alegeri on-line pentru a încărcărilor de fotografii, hyperlink-uri la fotografii și imagini instantaneu la contul dvs. Flickr. Dar când te scape fotografii din altă sursă, vei fi uimit de ceea ce unii dintre ridicate Photoshop modele aplicații pentru iPad poate face cu imagini învechite easy. Senatul a adoptat în unanimitate de stat proiectul de lege, care ar delict de a lua pe furiș fotografii up haine fete cu acordul afară lor face. O uniune de profesori a propus măsura după un elev a luat așa-menționată imagini cellphone ca upskirt de un educator și le partajată on-line.