Med fokus på fiber kan arbejde for vægttab | Reuters

u000aReuters Health - mennesker, der kun fokuserede på at spise 30 gram fibre om dagen tabt næsten lige så meget vægt som dem, der fulgte en mere kompliceret kost, ifølge et nyt år lange undersøgelse.

En eftergivende kost plan, som fokuserer på at øge fiber, kan producere flere gavnlige virkninger end en restriktiv plan, ligesom at reducere mættet fedt, sagde ledende forfatter Dr. Yunsheng Ma fra University of Massachusetts Medical School i Worcester.

Vi valgte kostfibre, da det udøver kliniske fordele på adskillige komponenter af metabolisk syndrom, herunder taljemålet, glukose og lipid homøostase og insulin kontrol, kropsvægt og regulering af visse inflammatoriske markører, skrev Ma i en e-mail til Reuters Health.

For den nye undersøgelse opdelt Ma og hans coauthors 240 overvægtige voksne med metabolisk syndrom i to grupper. Den ene gruppe fulgt American Heart Association (AHA) kostplan og den anden havde til formål at spise mindst 30 gram fibre om dagen.

Omkring 25% af de voksne på verdensplan har Metaboliske syndrom, som omfatter symptomer ligesom en stor talje, højt blodtryk, højt blodsukker, lave niveauer af HDL-kolesterol og højt niveau af triglycerider, som øger risikoen for hjerte-kar-sygdom og diabetes.Den amerikanske hjerte sammenslutning spise Plan anbefaler, at voksne forbruge 25-30 gram fiber dagligt fra fødevarer, såsom grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn, selv om den gennemsnitlige amerikaner spiser kun omkring 15 gram pr. dag.u000a u000aAHA kost opfordrer til øget indtag af frugt og grøntsager, hele korn eller højt fiber fødevarer og magre proteiner, minimere sukker, natrium, alkohol, mættet fedt, transfedt og kolesterol, og spise fisk to gange om ugen. Folk på AHA kost fik individualiseret kalorieindhold og mættet fedt mål.

Efter et år, mennesker i begge grupper havde tabt vægt og forbedret deres blodtryk, kosten kvalitet og insulinresistens, ifølge resultaterne online februar 16 i Annals of Internal Medicine.

Men gruppen fiberrige havde mistet et gennemsnit på omkring fire og en halv pounds, i forhold til næsten seks pounds i gruppen AHA kost. Også, syv mennesker i gruppen fiber udviklet diabetes over år lange undersøgelse, sammenlignet med kun én i gruppen AHA. u000a u000aFiberrig kost stadig viste positive resultater og var let at følge, hvilket ofte fører til mere vellykket kost compliance, ifølge Julia Zumpano, en registreret diætist på Cleveland Clinic, som arbejder tæt sammen med Institut for forebyggende kardiologi.

Høj fiber indtagelse er en af de vigtigste aspekter af AHA kost, hun skrev i en e-mail til Reuters Health.

Fiber fylder du, udvider i din mave, fiber også holder dig fyldigere længere, sagde Zumpano, var ikke en del af den nye undersøgelse. Men det kan være nødvendigt at være begrænset til personer med nogen form for tarm problemer eller en historie af diarré, hun bemærkede, og de andre aspekter af AHA kost har fordele samt.u000a u000aAmerikanerne har generelt en masse plads til forbedringer med fiber indtagelse, sagde Ma. HurtigtslankLegumes, byg og andre fuldkorn, nødder, frø, frugter og grøntsager er alle fiber kilder.

Men vi spørger ikke til at stole på fiber kosttilskud eller nogen én mad at øge daglige fiber, men snarere at få fiber fra en række fødevarer i deres kost, som passer til individuelle smag og præferencer, han sagde.

Kilde: bit.ly/19pmtQ9 Ann praktikant Med 2015.u000a