En översyn av Arizona Utbildning och Utvärdering Center (AZTEC grupp) 36 år inom Fastighetsskötsel

AZTEC, eller Arizona Training & Evaluation Center, är en ideell välgörenhetsorganisation som ger bra program och tjänster till hundratals barn och vuxna med utvecklingsstörning i olika samhällen i Arizona och omgivande områden i Avondale, Glendale, Maryvale, Peoria och överraskning.

 

På grund av organisationens kontinuerlig tillväxt och utveckling planerar AZTEC att expandera sin verksamhet i vissa asiatiska länder som Malaysia, Singapore och Tokyo, Japan.

 

Sedan starten har uppvisar AZTEC grupp enastående engagemang för att uppnå sina verksamhetsmål för "Partnerskap betonar möjligheter thru Person-Centered lever och sysselsättning" (människor). Organisationen har en mängd olika program och tjänster, inklusive regelbundna pedagogiska aktiviteter, arbetsförmedlingar, bostads tjänster och stöd, rekreation och transport.

 

AZTEC nådde fram till många prestationer i som betjänar människor med funktionshinder att engagera sig aktivt för att avgöra var och hur de lever, lära och arbeta. Också, enligt några recensioner av olika grupper i Arizona, AZTEC grupp kunde verkligen ge allt stöd för funktionshindrade att bli lycklig, oberoende och framgångsrik i livet.

 

Vuxen Services-programmet

 

Detta program erbjuder individualiserad utbildning i självständigt boende, livskunskap, social och gemenskapens medvetenhet och social utveckling för personer äldre än 18 år gammal. AZTEC fokuserar på utbildning människor med funktionshinder att bli mer oberoende och ger möjligheter till lärande genom integrerad rekreation och fritidsaktiviteter.