Pc games torrents

Pc games torrents

Batman Arkham: Origins is de derde aflevering in de Batman Arkham serie en dit spel vertelt het verhaal van een jongere Batman, twee jaar nadat hij op het masker en de cape voor de eerste keer. Dit spel heeft veel te geven en het houdt de klassieke Batman Arkham vibe.
Als u wilt dit spel te spelen dan kunt u het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en zie hoe is alsof je de Batman voor één nacht (in het spel), u beslist hoeveel tijd je wilt in het echte leven zijn de krachtige superheld.
De actie van het spel vindt plaats in de oude Gotham die later zal de Arkham Asylum worden en over de brug is er nieuw Gotham dat is de stad waar de meeste mensen wonen. Het verhaal speelt zich 5 jaar voor de gebeurtenissen in het Arkham Asylum en Arkham City met een rookie Batman dat de politie is niet dol op.
Tijdens de kerstavond Batman ingrijpt in een jailbreak, dat werd geleid door Black Mask, die eindigde met de uitvoering van GCPD de politie Loeb. Daarna Batman ontdekt dat Black Mask zet een premie op zijn hoofd en nu acht van de meest gevaarlijke criminelen zijn na hem. Criminelen en iconische schurken voor het Batman universum zoals: Bane, Deadshot, Deathstroke, Copperhead, Firefly, Electrocutioner, Killer Croc en Shiva.
Andere iconische personages die in het spel zijn de Captain James Gordon, Harvey Bullock, Penguin en natuurlijk de Joker. Die laat op je zult ontdekken dat hij een belangrijke rol in alles wat er gebeurt was.
Een nieuwe toevoeging aan het spel zijn de plaats delict waar je bent, meer of minder, een CSI detective en je hebt om te gaan en dat gebeurde misdaden en uw detective visie kunt u zien hoe de misdaad gebeurde en vind aanwijzingen onderzoeken. Alle aanwijzingen die u vindt in verband worden gebracht met de missies die je hebt en de criminelen die je gaat tegen.
Het vechtsysteem is vrijwel hetzelfde en je hebt ook leuke nieuwe gadgets die je geeft meer kracht en voordelen tegen je vijanden. Als je vecht tegen criminelen u EP waarin je upgrades geeft te krijgen, en je kunt je personage vaardigheden te verbeteren, hetzij voor de bestrijding of stealth, volgens de aanpak die u wilt.
Ook een nieuwe toevoeging aan de Batman Arkham games serie is de online mode waar je speelt voor een van beide Joker of Bane's handlangers en je vecht voor grondgebied, is dit meer als een third person shooter en tijdens de missies die je ook aangevallen door Batman en Robin, zodat u altijd op de hoogte zijn van die. Deze game mode is groot en verfrissend, maar het moet meer polijsten en ik ben er zeker van dat de volgende Batman games een betere online mode met meer kaarten en meer variatie zal hebben.
Hoewel de stad ziet er saai, omdat een open wereld spel ook moeten hebben het verkeer en de bevolking, het spel ziet er zeker tot leven met de nieuwe dingen die het te bieden heeft en de grote verhaal en de strijd die het geeft.
Algemeen is dit spel is goed, niet zo groot als de vorige games in de serie, omdat het heeft een heleboel dingen van hen geleend. Mijn advies is om het te downloaden vandaag en geef het een schot, niet omdat je denkt dat je het spel onder de knie, want je speelde de voorgaande, maar omdat dit spel heeft nog iets te bieden dan te laten worden getoond.