Download op Xbox 360 games torrents

Download op Xbox 360 games torrents

"Welkom bij de grot. Laat niet mijn zwoele en geheimzinnige stem schrikken u. "Hebben zeven personages zijn gelokt in een grot door de grot zelf en op het punt om een ​​boeiende avontuur in een doolhof-achtige omgeving te starten. The Cave kan gemakkelijk een van de meest boeiende, inventieve en aangename puzzelspel je de laatste tijd hebt geprobeerd en het is beschikbaar voor download op Xbox 360 games torrents websites.
"Voor honderden, nee duizenden, neen, neen, neen tienduizenden jaren mensen zijn gekomen om mij en zocht wat zij het meest verlangen." Als de verteller van het spel, de grot, introduceert ons de zeven unieke personages, elk een met verschillende back verhalen en speciale vaardigheden. In het begin, moet je drie personages die u zal begeleiden tijdens het spel te kiezen. Er is zoveel potentieel van de gameplay variatie, afhankelijk van welke keuzes je maakt aan het begin van elk spel.
"Weinigen vinden wat ze zoeken, nog minder ooit vertrekken." Je zal moeten werken met alle drie de personages, om verschillende delen van een puzzel te activeren. Er zijn gebieden in de grot die alleen toegankelijk zijn voor een specifiek karakter. In deze gebieden vindt u erachter te komen wat zijn de diepste verlangens van het karakter dat hem / haar gelokt in de grot. Wanneer een gevaar doodt een karakter, het karakter verschijnt in de buurt, zodat u de beweging opnieuw te proberen.
"Dat ben ik, de Grot. Ja, ja, ik ben een pratende grot. DDD-niet lachen, het maakt dating hel. "Last but not least, de grot heeft een goed gevoel voor humor, en de meeste van de dialogen tussen de personages zijn hilarisch. Hoewel ze repetitief zou kunnen zijn, de convos zijn leuk om elke keer te kijken.
De creatieve Ron Gilbert bilt het spel op een idee dat hij heeft nagedacht over bijna twintig jaar. De puzzel-platform video game werd ontwikkeld door Double Fine Productions en uitgegeven door Sega in januari 2013 voor de Playstation 3, Wii U en Xbox 360. Bij de release, ontving het spel gemengde aan positieve reviews.
Scherp oog avontuur Gamers 'gevonden Ron Gilbert's meest recente game "innovatief in veel van de dezelfde manier als zijn eerste: het geeft avontuur gamers nieuwe manieren om te communiceren met de wereld, een nieuw type van de inventaris, nieuwe methoden voor het oplossen van puzzels. Maar misschien 'innovatief' is het verkeerde woord, want al die dingen zijn eigenlijk alleen de traditionele adventure elementen gestript tot de basis. "