PS3 games torrents

PS3 games torrents

Assassin's Creed II is zonder twijfel de beste Assassin's Creed spel tot nu toe en dit spel is het begin van wat nu een van de meest populaire en geliefde game serie ooit.
Als u wilt om dit spel te spelen dan adviseer ik u om het downloaden van de gratis PS3-games torrents websites vandaag en zie wat is als leven in Rome in de 15e eeuw en hebben Leonardo da Vinci als uw beste vriend die je voorziet van coole gadgets.
Dit spel heeft dezelfde hoofdpersoon als voorheen, de barman Desmond Miles, die nog steeds gevangen door Abstergo Industries en gedwongen om de Animus, een apparaat dat laten we hem zijn leven te synchroniseren met een van zijn voorouders te gebruiken. Het nieuwe personage dat hij gesynchroniseerd met is Ezio Auditore da Firenze, een zoon van een bankier van Florence. En zo begint het uw reis van een charmante tiener die weet hoe om problemen te maken met een van de meest iconische moordenaar die ooit heeft bestaan ​​in het universum van de game en persoonlijk mijn favoriet van allemaal.
Ezio begint zijn herinneringen met zijn vader en broers gedood en neemt hij het advies van zijn vader en vind de Assassin's gereedschap loopt dan met zijn moeder en zus te zijn oom Mario landelijke villa. Er Ezio begint zijn opleiding en met de hulp van zijn oom komt meer te weten over de politieke samenzwering die hem leidt tot politieke figuren van Venetië, Forli, San Gimignano en Rome te vermoorden, en het ziet er allemaal spectaculair met de hulp van de Eagles View die geven u een 360 graden van de Roam dat je scouting.
Er is heel veel dingen te doen die je afleiden van de belangrijkste missie, je kunt gaan graven verkennen, vind stukken Codex pagina Altair's die u Leonardo da Vinci zal geven en je zal ook voldoen aan Niccolo Machiavelli. De grotten en de catacomben die je scout door middel zal u eraan herinneren van iets dat je eerder kan hebben gespeeld, Prince of Persia en het verkennen van hen zal je belonen met Assassin's Seals, het verzamelen van alle zes van hen zal openen de de Armour van Altair die verborgen in van je oom Mario villa.
Nieuwe coole gadgets zijn hier en nu heb je dubbele verborgen messen en de strijd is complexer en de algehele beter dan in het vorige spel. U kunt nu stelen van je vijanden en wapens te gebruiken tegen hen en het spel heeft nu een monetair systeem dat zal u toelaten om meer upgrades te kopen voor uw pak en koopt nieuwe wapens krachtiger die een meer spectaculaire kill te maken. Ook nu kunt u zwemmen en voor meer reis snel zul je een paard of je vliegtuig dat Da Vinci heeft de voor jou te gebruiken.
Er zijn ongeveer 200 missies die zijn zeer complex ook en er is niet een ding dat saai lijken je ooit, en alle side missies en uitdagingen en scouting dat u hoeft te doen zal je bezig te houden en wil je dit spel te spelen elke dag. De steden zijn te groot voor je vaardigheden om te rennen en klimmen op de gebouwen.
Wat wil je dat ik je vertellen over dit spel om u te overtuigen dat het de moeite waard te spelen en dat is de beste Assassin's Creed spel periode? Spelen van dit spel maakt je koeler, geeft u grote avonturen, maakt je slimmer omdat je geschiedenis te leren en je zal je leraar te imponeren met je kennis en ten slotte dit spel maakt u de beste huurmoordenaar die ooit heeft bestaan. Dus verspil geen tijd meer en download het spel nu!