PC spel torrent downloaden

PC spel torrent downloaden

Houston we hebben een probleem! Verloor Orbit bracht ons de problemen in de ruimte. In de indie actie spel zul je ervaren tegenovergestelde gevoelens zoals eenzaamheid, verwondering, adrenaline en ... dood. Dit is een spel voor nieuwsgierige eenlingen die niet dapper genoeg zijn om risico's te nemen. Als je het gevoel alsof je een van hen, moet u PC-spel torrent downloaden en start de tocht.
 Je zal spelen in de rol van Harrison, de ongelukkige astronaut wiens schip is vernietigd in de ruimte en is nu een schipbreuk. Je belangrijkste doel zal zijn om Harrison's weg naar de beschaving te vinden.
In je gevaarlijke reis die komedie combineert met tragedie, moet je de zwaartekracht van de planeten te gebruiken om te navigeren en te stimuleren, stuiteren, springen, zwemmen en teleport jezelf door het oneindige heelal.
Het spel bevat 40 levels beschikbaar voor verkenning met een tijdrit modus elk, in vier unieke zonnestelsels dat uw huis de hele echte thuis op zoek naar avontuur zal zijn. De RPG kunt u kiezen, upgraden en aanpassen van uw set van vaardigheden. Het spel is gemakkelijk op te halen vanwege de eenvoudige en handelbare bediening.
Verloor Orbit is een direct verslavend en bevredigend spel waarin je de dood meerdere malen geconfronteerd. In het geval dat je sterft in de ruimte, zal niemand ooit weten uw strijd. Wij rekenen op u!
De verrassend diepe spel werd ontwikkeld en gepubliceerd door PixelNAUTS en uitgebracht op 12 mei 2015 voor Microsoft Windows.
Het spel genoten van een echt succes na de release met voornamelijk positieve beoordelingen van beide games critici en fans. Het zesde Axis bood het spel een gunstige score van 90/100 zeggen: "Ik vond mijn tijd met Lost Orbit plezierig te zijn, en ik wou dat er meer aan de buitenkant van de drie uur durende campagne en time trial modus. Het feit dat ik wil meer roemt Lost Orbit en hoe het erin geslaagd om mijn aandacht vast te houden helemaal door. "
Dezelfde mening deelt Gamer's Temple onder vermelding van "Hoe dan ook je het spel nadert, Lost Orbit is een leuk spel. Hoewel de dingen kan een beetje gek met alle van de zwaartekracht hijinks zoals u zip door de ruimte, is het spel niet te straffen voor casual gamers. "