PlayStation 3 games torrents

PlayStation 3 games torrents

 


Need for Speed ​​Carbon is 2006 het NFS racespel dat je verwacht om te spelen, omdat de ontzagwekkende Most Wanted, dat ik persoonlijk denk dat het de beste Need for Speed-game.
Als u wilt om dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u het downloaden van de gratis PlayStation 3-games torrents websites en rijden de beste auto's ter wereld.
De actie haalt u van waar de meeste je wilde links en als een nieuwkomer in de Palmont stad moet je de slechte reputatie die je hebt gemaakt wanneer tijdens één race gered met het geld, terwijl de rest van de chauffeurs werd gearresteerd en nu dat schoon je bent terug in de stad je de man dat je dat geld bespaard en ook hij je gered van Cross die werd jagen u sinds de gebeurtenissen in de Most Wanted verschuldigd.
Je begint door te kiezen voor een auto klasse, en dit spel is voorzien van drie auto klassen zoals:
Tuner, exotische en een nieuwe auto klasse, Spier. Alle auto's kunnen worden afgestemd als u wilt en de nieuwe Autosculpt functie kunt u wijzigen van uw auto als je wilt en hebben een meer persoonlijke look.
Omdat je nog hebt er nu bemanningen dat verschillende gebieden in de stad bezitten en je moet verschillende racers en hun bazen strijden om te bezitten die zone. De baas gevechten beginnen in de stad, en dan is het allemaal naar beneden gaat in de canyon. Er zijn twee races, een waarin je volgen je tegenstander en moeten zo dicht mogelijk bij hem te blijven, en de ander u wordt gevolgd en je moet zo ver mogelijk te blijven van je tegenstander. Degene die in geslaagd om meer afstand overwinningen houden en nu eigenaar is van het grondgebied. En denk niet zelfs voor een tweede dat de canyon races zijn eenvoudig, er zijn veel risico's en als je niet blijven op de weg die je zou kunnen vallen van een klif en de race te verliezen.
Een ander ding dat is terug is de drift races. Dit soort races ontbraken in de Most Wanted en nu zijn ze terug en ze zijn verbeterd geven uw auto een nieuwe dynamiek, je gaat drijven op circuits of omlaag in de canyon. En ik persoonlijk vind ze, hoewel soms kunnen ze frustrerend zijn.
Dit spel geeft je ook een wingman en als je het bouwen van een crew u kunt maximaal drie wingmen, elk met zijn eigen specifieke vermogen. Eerste is Scout, die tijdens de races gaat voor u en scouts verschillende snelkoppelingen of meer handige routes die niet aanwezig zijn op de kaart zijn, daarna moet je het ontwerp, wat betekent dat je wingman gaat voor je en geeft je een duwtje in de rug als je volgen zijn lood en ten slotte is er Block, wat betekent dat uw wingman zullen gaan tegen andere racers die u wilt krijgen uit de weg.
Alle van deze actie vindt plaats in de nacht en de stad ziet er geweldig uit, het kinda doet me denken aan de Underground serie en de visuele effecten echt in slagen om je het gevoel van snelheid te geven door het vervagen van de zijkanten van het scherm wanneer u het stimuleren of snel gaan. Ook een nacht in het echte leven is meer dan genoeg om dit spel te beëindigen en dat is wat was een grote teleurstelling voor mij, het feit dat de gameplay was heel erg kort.
Maar als je wilt meer plezier kunt u altijd online gaan en daar zul je races en evenementen die kunnen worden gedaan met maximaal acht spelers en je kunt klassieke games zoals tag te spelen of u kunt de rol van de politie te nemen.
Algemeen is dit spel is geweldig en ik moedig u aan om het eens te proberen als je een PlayStation 3, het is niet van plan om veel van uw tijd in beslag nemen en het beste deel is dat het is gratis!