Wii U

Wii U

Klaar ... Steady ... Stop vlak voordat je het platform af te vallen! Je hebt nooit gedacht dat u een gordeldier beheersen, heb je? Elk ander dier zou doen prima, maar een intergalactische gordeldier ?! En raad eens? De Armillo spel ster is niet alleen goed, het is indrukwekkend uniek, leuk en voor u klaar om de Wii U spel torrent nu downloaden.
De actie, platform, puzzel spel werd ontwikkeld en gepubliceerd door Fuzzy Wuzzy Game, gedistribueerd door Nintendo eShop en uitgebracht op juli 3,2014 voor de Wii U, maar gepland worden vrijgegeven op andere platforms in de toekomst.
Alles is speciaal en uniek over Armillo. De sferische 3D-werelden en de veelheid van kleuren zijn zeer opvallend.
Laten we praten over de gameplay nu. Het spel is een leuke rollen platformactie met een enorme hoeveelheid gameplay-elementen. Naast de reguliere 3D-wereld, het spel heeft een bonus stage op de maan, en een kwade parallel universum. Het spel zal u verrassen met dodelijke wendingen als je verwachten dat ze minder. En natuurlijk, je kleine schepsel Armillo is niet een gebruikelijke gordeldier. Hij kan blazen van de ruimte te reizen van planeet naar planeet. Hij is niet de enige bijzondere karakter van het spel, zoals hij wordt gevolgd door zijn schattige broer en zijn kleine blauwe critter.
De vreedzame galaxy ze wonen allemaal in wordt aangevallen door de invasie van de boze robot Darkbots. Wie zijn zij? Wat is hun doel? We weten het niet, maar één ding weten we zeker. Ze zijn niet het team vrienden je wezens 'en zal nooit!
Bij release, Armillo ontving gemengde gemiddelde beoordelingen. Multiplayer.it scoorde het spel met een bevredigende 88/100 vermelding "Armillo is een indrukwekkende puzzel platform dat ons in een zeer goede manier denken aan Super Mario Galaxy, Sonic en Metroid. Het is leuk en slim met een perfecte lengte en tonnen van koele unlockables. "Destructoid was een beetje minder onder de indruk van het spel, biedt het een score van 75/100 zeggen" Armillo is een charmant platformer die erin slaagt om net genoeg om het te onderscheiden van doen sommige van zijn voorgangers. Hoewel het niet klap mij weg door een stuk van de verbeelding, het heeft een ton van de inhoud verpakt in het aan het punt waar ik zult besteden een tijdje om het allemaal te vinden. "