pc games torrents

pc games torrents

Grid 2 is 2013 van Codemasters racespel dat de geesten van iedereen blies met spectaculaire graphics, grote auto's, prachtige locaties en uitdagende races.
Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moedig ik u om het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en hebben een run met de meest spectaculaire auto's in de wereld op een aantal van de meest populaire race-tracks in de wereld.
Alles aan dit spel is perfect, van de scherpe blik van de auto om de race tracks geïnspireerd op de echte wereld. Als u bekend met de racewereld bent u sporen herkennen van steden zoals Parijs of Japan. De video-effecten zijn top, van de bladeren die vliegen in de lucht tijdens het rijden op 180 KM / H, naar het vuurwerk die opduiken tijdens de races in de nacht en zelfs de mooie en schone motorkap, die de prachtige landschappen die je omringen weerspiegelt . Een grote teleurstelling met dit spel is dat je niet hoeft een cockpit zicht op uw auto, alsof je in de Dirt game serie.
De geluidseffecten zijn ook de beste die er zijn, met een rauwe motorgeluid dat heel echt en waarachtig voelt. Ook de verandering van het geluid dat de banden maken wanneer gaan op verschillende oppervlakken is een leuke touch en de muziek die verandert gedurende meer intense momenten is ook geweldig.
Elk ras mode heeft zijn eigen type van auto's waaruit u kunt kiezen en je kunt ontgrendelen andere auto's door het invullen van uitdagingen of het winnen van races. Ook de auto kan worden aangepast met verschillende voorgeprogrammeerde grafische ontwerpen en u kunt uw auto een persoonlijke look.
Grid 2 heeft ook iets van een story mode waarin je concurreren in een wereld racen competitie genaamd World Series Racing (WSR) en uw taak is om deze competitie te bevorderen door coureurs de hele wereld en hen bewust te maken van de WSR en meer en meer chauffeurs aan te trekken .
Het spel heeft ook verschillende soorten ras, zoals: Race, Time Attack, Drift, Eliminator, Checkpoint, Togue en ook een modus genaamd "Levende Routes" die dynamisch verandert circuit van de track, zonder met een spoor kaart.
WSR en het is gat presentatie en het live-menu is geweldig, de ontwikkelaars hebben echt tijd in het maken van dit spel meer als een film waar je bent de hoofdrolspeler. Met Youtube clips tonen van uw race en ESPN nieuws dat praten over jou, dit spel is alles over het maken van je goed over je racen en alle fans die je het gevoel te trekken. En het is leuk dat games die je belonen voor je prestaties.
Flashback functie is ook terug en laat het je "berouw voor uw zonden". En alles over dit spel is super. Al met al is dit spel is geweldig en ik absoluut aanraden u het eens te proberen en je zult zien dat het beroemd zijn is niet zo slecht, maar laat dat niet naar je hoofd, het is gewoon een spel!