ps3 spel torrent downloaden

ps3 spel torrent downloaden

Het is niet moeilijk te raden dat, in een geheugen gecontroleerde samenleving, kunnen de dingen niet gaan in de goede richting. We hebben vaak het gevoel dat onze privacy wordt tegenwoordig binnengevallen, en een of andere manier, we onbewust ons leven bloot op schermen. Ze zeggen dat het werk van een politieagent werd vrij eenvoudig en licht de laatste tijd. Bij het zoeken naar een verdachte of een onderzoek naar een moord, hij heeft alleen maar te kijken op sociale netwerken naar aanwijzingen.
Herinner me introduceert ons een atypische samenleving ontbreekt in privacy als de Memorize corporatie heeft onlangs opgerichte een brein implantaat genaamd de Sensation Engine. Dit implantaat heeft de mogelijkheid van het uploaden en delen van 99% van het geheugen van de burgers op het internet. Het kan ook wissen en de mensen negatieve herinneringen veranderen. Als u, dit klinkt intrigerend genoeg tot nu toe, kun je ps3 spel torrent downloaden van verschillende websites. Net als in elk ander verhaal van deze soort, is er een kleine groep of rebellen die zich niet onderwerpt aan hun systeem en de vooruitzichten genoemd Errorists. De parasieten van de stad worden zo genoemd de Leapers, herinneringen verslaafden die draaide een in subhuman vorm en leven in de meest besmette en verachtelijke plaatsen.
Deze actie is gevestigd in een futuristische neo-Parijs van 2084. Je zal de rol van Nilin, een rebel Errorist die het vermogen van het wissen, het veranderen en het mengen van herinneringen nemen. Je belangrijkste doel bestaat uit het brengen van het systeem om een ​​einde te herstellen en een goed verloop van de maatschappij en meer dan dat naar het deel van uw geheugen dat werd gestolen door de Memorize toen ze erachter kwam dat je een gevaar voor hun uitvinding vertegenwoordigen vinden. U zult tijdens het spel worden geleid zijn de stem van Edge, een mysterieuze man die de leider van de Errorists, door middel van een communicatie-apparaat dat u bezit.
De actie-adventure, sci-fi video spel is gemaakt door Dontnod Entertainment, uitgegeven door Capcom en uitgebracht in juni 2013 voor Microsoft Windows, Xbox One 360 ​​en PlayStation 3.
Het spel ontving gemengde aan positieve beoordelingen met critici te juichen zijn emotionele verhaal, visuals en gameplay. IGN Daniel Krupa verklaarde: "Remember Me is een sympathieke, zelfs bewonderenswaardig spel dat een diep persoonlijke verhaal vertelt in een zorgvuldig-fashioned wereld bevolkt door rijk gedetailleerde karakter modellen. Maar uiteindelijk is het niet aan te vechten of prikkelen mij als een spel, als alle zijn beste ideeën worden beperkt tot de overkoepelende fictie in plaats van de gameplay. "