PlayStation 3-games torrents

PlayStation 3-games torrents

Spider-Man Shattered Dimensions is de beste Spider-Man spel dat ik heb gespeeld in de laatste paar jaar en dit alles is het gevolg van de complexiteit van de gameplay die het biedt.
Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moedig ik u om het downloaden van de gratis PlayStation 3-games torrents websites en veel plezier met de 4 verschillende Spider-Men die dit spel te bieden heeft.
Spider-Man Shattered Dimensions is het spel dat uiteindelijk kun je spelen met slechts dan een Spidey en ontdek meer van zijn wereld. Dit spel is verdeeld in vier dimensies en ieder heeft zijn eigen specifieke webcrawler en elk heeft een andere wereld en een andere gameplay-stijl, en ga je van de ene Spidey en één saai
De games verhaal gaat over Misterio die na een stuk tablet die hem sterker zal maken, maar Spidey probeerde hem te stoppen en brak de tablet in vier stukken die zijn verspreid over vier dimensies.
Elke dimensie heeft zijn eigen unieke Spider-Man, is er de klassieke Amazing Spider-Man die u gewend bent en liefde, hij heeft dezelfde bevoegdheden en vaardigheden die we al gespeeld. Dan is er de Noir Spider-Man, die meer zwak, maar zijn kracht ligt in de schaduw, heeft hij meer sluipende aanvallen en schaduwen zijn beste vriend. Het dragen van de Venom pak is de Ultimate Spider-Man wie het vermogen is om alles dat staat hem in de weg, zonder genade of angst voor alles te vernietigen. En ten slotte is er Spider-Man 2099 heeft een speciale vaardigheid in een veranderde visie modus die tijd vertraagt ​​en laat hem te ontwijken vijandelijke aanvallen te voeren en meer precies te zijn in de strijd.
Elke dimensie heeft een andere visuele stijl en elk Spidey heeft ook een andere voice acting dat wordt gereproduceerd door de populaire stemacteurs die gebruikt worden voor hem te spreken in zijn lange televisiegeschiedenis. En elke wereld zullen wijzigingen in de klassieke Spider-Man schurken die je zeker weet te brengen.
Het verhaal is vrij saai hoewel, je moet gaan van niveau naar niveau doen verschillende taken die speciaal zijn gemaakt voor je karakter en daarna moet je een baas strijd die eindigt met het verzamelen van je één van de vier stukken van de tablet. Elk niveau heeft 15 uitdagingen en die uitdagingen ontgrendelen upgrades voor je karakter en geweldige bonus kostuums.
 Een van de grootste veranderingen ten opzichte van het vorige spel is dat de actie niet plaatsvinden in een grote open wereld, zoals New York, maar in kleine kier vrijheid van exploratie lineaire levels. Maar hun diversiteit is wat hen meer interessant en onderhoudend.
Wilt u mijn mening? Als Spider-Man fanboy dit is zeker mijn favoriete webcrawler die ooit is gemaakt die ik ooit heb gespeeld en ik speelde dit spel een paar keer. Dus waar wacht je nog op? Download nu dit spel en plezier hebben met vier verschillende Spider-Men, is dit het beste stripboek ervaring die u zeker zal hebben!