Wii U spelletjes torrents websites downloaden

Wii U spelletjes torrents websites downloaden

Hoe te overleven als je schipbreuk op een eiland besmet met een zombie virus, met een vriend gebeten door een zombie, zonder wapens om de zombies te bestrijden, zonder voedsel en water, met een verloren signaal aan boord van uw boot, zonder functionele nautische gemiddelde van vervoer?
 Man, dat is een lange vraag! Hier komt het antwoord ... er klaar voor? Je maakt het uit de besmette eiland met een vriend gebeten door een zombie, zonder wapens om de zombies te vechten tot je ambacht wat, zonder voedsel en water, tenzij je gaan zoeken voor hen, met een verloren signaal aan boord van uw boot die u toch niet nodig hebt, zonder functionele nautische gemiddelde van vervoer, tenzij je stopt lui en beginnen met het bouwen van een.
 Ik hoop dat dit antwoord klinkt niet om u zo lame als het doet in mijn hoofd. Hoe dan ook, kun je het spel van Wii U spelletjes torrents websites downloaden en start de waanzin.
De top-down actie horror spel zal test je survival skills meer dan elk ander spel van dit soort die je tot nu toe hebt gespeeld. Het spel bevat twee spelmodi: uitdaging en verhaal. Je zal spelen in de rol van boogschutter-schimmel Abby, de sterke Jack en de all-rounder Kenji, de laatste drie overlevenden van de schipbreuk. U zal hebben op een andere kant van het eiland waar u uw vakantie voertuig te vinden.
 Om in leven op het griezelige eiland te blijven, moet je vinden en het verzamelen van materiaal om wapens ambacht en de strijd tegen de onvriendelijke zeds. Alsof men ooit heeft gehoord over vriendelijke zombies ... Hoe dan ook, leeg je agenda, want dit spel is addictable.
Ze zeggen dat je moet niet de zorg over iemands mening over u, maar je moet vertrouwen en zorg over Tony Mitera's van WorthPlaying mening over dit spel, omdat hij denkt dat het spel is de moeite waard te spelen. Nee, serieus, hij eigenlijk zei dat "Er zijn geen gebieden waar hoe te overleven echt struikelt, en er zijn tal van gebieden waar het schijnt. Het gevecht stromen goed, hoewel varieerde lijkt een beter idee dan melee, en de vijand verscheidenheid houdt het van steeds muf. "
Dus waar wacht je nog op? Krijgen van het spel, kies je karakter en start de actie!