gratis PS3 games torrents

gratis PS3 games torrents

Skate is totaal het tegenovergestelde van wat je weet over skateboarden spellen tot nu toe of het idee dat Tony Hawk in je geest geïmplementeerd. Wat dit spel is alles over is realisme, en het geeft je een realistisch beeld van wat het betekent een schaatser betekent en hoe moeilijk het eigenlijk is om te schaatsen.
Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan adviseer ik hoogst dat u het downloaden van een gratis PS3-games torrents website en geef het een keer te proberen, zul je zien dat als een schaatser is niet zo gemakkelijk en zeker zijn er hoge risico's die betrokken zijn bij wat je hoeft te doen.
Idee van het spel is simpel, vergeet grote combo's, gek lucht en alles wat niet eens zo dicht bij het echte leven, en beginnen met het geven van niet-gamers, maar skaters wat ze willen en verdienen. Dat betekent dat het maken van een spel waarin je moet werken om die perfecte lijn of stijlvolle truc te krijgen.
Het maken van een spel als het gaat om te vergeten dat het doen van een truc betekent duwen twee knoppen en denken meer als flicking een analoge stick op uw gaming pad. Dat betekende ook dat dit spel zal alleen beschikbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3, ook al heb je een game-controller op uw pc te kunnen gebruiken, maar EA heeft er niet gehoord van de term PC.
De game is voorzien van een grote stad in die u kunt cruise of het gebruiken als uw speeltuin en skate wat je wilt. De stad heeft alles wat je wilt van richels en hubbas naar school rechtbanken en heuvels te bombarderen, en het is verdeeld in vier grote buren. Om te beginnen is er het Suburbs, een plek vol huizen die u kunt schuldenaren en ga schaatsen zwembaden of andere dingen, dan is er de Res, of Woonwijk die veel heuvels heeft en als u in gaan snel en bombardementen heuvels en krijgen in races met auto's, dan is deze plek voor u. Downtown is het financiële district, wat betekent veel gebouw met veel trappen en leuningen voor u om te schaatsen, maar ook bewakers die zullen proberen om je te stoppen (je vertelde dat dit spel is gericht realistisch te zijn). En ten slotte is er de oude binnenstad, de oude school deel van de stad die een beetje van alles heeft en u zult genieten van tijd doorbrengen daar aan het doen krankzinnig lijnen.
De career mode heeft een verhaal dat is vrij veel wat een schaatser probeert te bereiken in het echte leven, wil je sponsors te krijgen en te schieten foto's voor het tijdschrift covers, en je hebt twee tijdschriften die ook het echte leven tijdschriften die je taken en uitdagingen zal geven voor u te bereiken. Doet dat alles zal je roem, roem die je ook krijgt om beter te plaatsen, een van die plaatsen is de X Games waarin je zal concurreren, alles ziet en voelt zo echt mogelijk en zelfs de stem verteller van de competitie is degene die het echte werk vertelt.
Er is ook een online modus waar je kunt cruise met uw vrienden en volledige uitdagingen en u kunt ook trucjes en lijnen die later kunt u afspelen en terugspoelen in slow motion of hoe je wilt, het is allemaal net als het echte leven van een schaatser filmen, uw taak zal zijn om te skaten en dat is wat dit spel is alles over: Skate! The real deal, niet de science fiction dat Tony Hawk schoof in je keel en vertelde je dat je een schaatser. Dat is niet wat een schaatser is, dat is wat een denkbeeldig karakter. Dus wil je een authentieke en echte gevoel van de schaats het leven? Ga en download dit spel vandaag, het is gratis!