PlayStation Vita spel torrent downloaden

PlayStation Vita spel torrent downloaden

In Frozen Synapse Tactics is het jouw beurt om de geschiedenis met de bedieningselementen van de PlayStation Vita te schrijven. Bereid je wapens, de groep je soldaten, en de beste tactische commandant in de strijd tegen de corporate regime regering wat lijkt te zijn de burgers van een futuristische dystopische cyberpunk manipuleren. Je coördinatie, lenigheid en strategische vaardigheden zijn in het spel, zodat je mensen rekenen op u om PlayStation Vita spel torrent downloaden!
Je belangrijkste doel is om de vijand te squads te elimineren. Voordat een aanval krijgt u een onbeperkte tijd om strategisch te positioneren je soldaten, geven vooral commando's om elke soldaat in kwestie van de richting van de soldaat is op weg, de snelheid en de houding, en de combat moves of actie die de soldaat zal uitvoeren als hij ziet een vijandelijke soldaat.
Meer dan dat, in een beoordeling voor de werkelijke gevecht, zul je in staat zijn om het resultaat van uw tactiek en de manier waarop het vijandelijke team zal reageren op je aanval te zien. Indien de sluiting van het gevecht geen positieve effecten te brengen, kun je je soldaten te herpositioneren en geef ze verschillende taken te volbrengen. Zodra u tevreden bent met de acties van uw team, bent u klaar om te gaan!
De game bevat een single-player campagne, waar je speelt tegen de computer, en een player versus player mode, waar u kunt concurreren met je vriend via een gemeenschappelijk server-systeem.
Het moderne tijdperk strategie spel biedt een nieuwe en unieke visuele stijl. Het kreeg een 'Great' 8.7 score van IGN met Scott Butterworth's uitspraak over het spel zijn de volgende een "gelijktijdige turn structuur Prime zorgt voor een spannende ervaring die zowel intelligent en belonen. Het vermijdt behendig de verveling die soms pest strategie games, maar nog steeds biedt ongelooflijke diepte voor degenen met het geduld om ervan te genieten. Zoek een aantal vrienden, maak een aantal wedstrijden, en omarmen van een denkend mens mobile tactiek spel. "
Frozen Synapse is ontwikkeld door Mode 7 Games, uitgegeven door Headup Games en Moda 7, en uitgebracht op 26 mei 2011 voor Windows, OS X, Linux, iOS en Android, die het spel goed gespeeld op een touchscreen toestel.