downloaden gratis pc game torrent

downloaden gratis pc game torrent

SimCity is de meest realistische stad-simulatie spel dat ik ooit heb gezien! Van huizen, parken, wegen, spoorwegen, ziekenhuizen, musea, scholen om kermissen, wolkenkrabbers, stoffen, winkelcentra, waterwegen, de internationale luchthaven en andere geweldige gebouwen, heb je ze allemaal in de stedenbouwkundige simulatiespel!
De stad-gebouw spel is een massively multiplayer online game ontwikkeld door Maxis, uitgegeven door Electronic Arts en uitgebracht maart 2013 voor Microsoft Windows en op 29 augustus 2013 voor OS X. Als u wilt deel uitmaken van de virtuele wereld gebouw, kunt u downloaden gratis pc game torrent van verschillende websites.
Samen met de positieve kritieken, werd het spel applaus voor zijn 3D-graphics en nieuwe engine genaamd GlassBox waarin meer gedetailleerde simulatie dan elk ander vorige spel maakt. De stad bestaat uit een woonwijk, een commerciële zone en een industriegebied die, zoals in het echte leven van de vervuiling en het verkeer in die regio zal beïnvloeden. Je zult in staat om uw economie en goed gedrag door diverse voordelen te verhogen, zoals een garbage collection, heide zorg, zonne-energie. De gebruikersinterface is geïnspireerd op Google Maps en infographics.
Dan Moskowitz bevestigde, "Als je een hele stad hebben opgebouwd op de economische basis van de extractie van een bepaalde bron, wanneer die bron opraakt je economie zal instorten." en dat is omdat veel van de middelen die het spel biedt zijn beperkt. U kunt kopen en verkopen middelen om de beste levende om uw bevolking.
Dit gezegd zijnde, ik kan garanderen dat de mogelijkheden om de meest machtige stad op de aardbol zijn eindeloos. Bouwen, knock-down, opnieuw op te bouwen, doen wat haar nodig, maar houd uw normen van de hoge leven, zodat iedereen wil worden inwoner van uw stad.
Het spel bevat twee gameplay modi: een massively multiplayer een en een enkele speler één. Voor de multiplayer modus die u internet verbinding nodig, zoals je gaming partners en eventuele tegenstanders zijn over de hele wereld. Er is een kans van het leren van een nieuwe taal die u niet mag missen.
SimCity omarmd een echt succes binnen de eerste twee weken wanneer het spel werd verkocht in meer dan 1,1 miljoen exemplaren en een totaal van twee miljoen exemplaren wereldwijd.
Eurogamer Zweden en ik delen dezelfde mening toegedaan over de geweldige spel. Hij gaf het spel een maximale score van 100 met vermelding van "Een fantastische stad simulatie die alle verwachtingen voldoet. Zo perfect evenwicht het maakt het gemakkelijk op te halen en te genieten, maar blijkt zeer moeilijk te beheersen zijn. Grappig, verslavend en met veel opties voor zowel coöperatieve en competitieve online play - Sim City is een duidelijke kandidaat voor Game of the Year ".