gratis PC games torrents

gratis PC games torrents

 


Call of Duty: Black Ops 2 is 2012 het spel dat is uitgebracht op het negende spel in de Call of Duty-serie en de tweede in de Black Ops zijn.
Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag dan moedig ik u om het krijgen van een gratis PC games torrents websites en deel uitmaken van de coolste Black Ops task forces die ooit heeft bestaan.
Als u denkt dat dit spel is hetzelfde als de eerste Black Ops, dat spijt me om u te vertellen dat je het mis. Dit spel brengt een hoop nieuwe dingen naar de tafel en is niet mislukken als het gaat om het leveren van wat je wilt. Met de toekomstige oorlogvoering technologie en een vertakte verhaallijn die wordt aangedreven door de spelers opties, kan dit spel ook gespeeld worden op die mooie tv's die een 3D-weergave optie voorzien.
Het spel heeft ook een niet-lineaire verhaal en het heeft meerdere eindes gebaseerd op beslissingen van de speler tijdens het spel, functie die zeker zal u wilt om het verhaal te herhalen en speel dit spel meer dan één keer, dat is geweldig en we eindelijk wat de complexiteit van dit type spel, omdat de meeste van de tijd first person shooters neiging repetitief en saai te zijn.
Het verhaal gaat terug tot 1986-1989, de laatste jaren van de Koude Oorlog en gaat naar een andere Koude Oorlog die is ingesteld in 2025 met dezelfde hoofdpersoon Alex Mason, en deze game heeft ook een antagonist die Raul Menendez, een narco -terrorist dat is ook de leider van de populistische beweging "Cordis Die".
Nieuw in het spel zijn de "Strike Force" missies, waarin de speler heeft om te gaan met het verhaal lijn en in het geval dat hij sterft, krijg je niet om terug te gaan naar een checkpoint, je de missie voort te zetten en je kunt zien dat je dood kan het spel beïnvloeden en hoe het kan evolueren en hoe het had kunnen zijn als je niet sterven. En dit alles voor mij is freaking geniaal! Ik bedoel kom op? Dit is het echte werk hier, het kon niet meer realistischer dan dit. Alles wat je doet heeft een effect op het verhaal en er zijn verschillende manieren waarop het spel kan eindigen, en dat is geweldig en we zeker nodig om dit te zien gebeuren in meer en meer games.
Ook een nieuwe functie die dit spel is dat je nu mag kiezen wat wapens die je wilt voordat de missie begint te gebruiken en een strategie die je denkt dat het zal de beste zijn. En niet eens get me begon te praten over de multiplayer of de zombies, deze game modes zijn wat maakt dit spel hebben een A + in plaats van een A en dit is waarom Black Ops 2 is zeker de beste Call of Duty game die ik heb ooit gespeeld op mijn PC en ik beveel dat u vandaag dit spel te spelen en download het nu gratis! Verspil geen tijd meer.