PC spel torrent

PC spel torrent

Je bent snel, je losbandige bent, je wendbaar bent, kunt scherpzinnig zijn. Je kan vliegen. U bent de meest geavanceerde type motor. Eagle-kijken, tiger-moving, antilope-snelheidsovertredingen. Krautscape De auto's hebben supernova motor en bieden u de meest intelligente beweging tijdens een geweldige gameplay! Voor mij, deze unieke eigenschappen zijn genoeg om me raden u aan om gratis PC spel torrent zo snel mogelijk te downloaden.
De kleurrijke spel is een race spel, waar, als je de voormalige in de race, het circuit maakt u, terwijl de laatste heeft te volgen, in een poging van de leider positie te krijgen, zodat u uw gewenste circuit kunnen creëren. De achtervolgende speler heeft de mogelijkheid om snelkoppelingen en het overwinnen van de obstakels. De competitieve gameplay tussen u en uw vrienden zullen je gevangene van de PC te houden totdat u op de eerste positie. Natuurlijk, er is een single player practice mode, waar je de controle van de auto kunnen leren en word de Krautscape kampioen.
 De race-sessies zijn vol actie en kort. De drie multiplayer modes zijn totaal verschillend in de materie van de doelen en de gameplay en kan online gespeeld worden in splitscreen-modus of op LAN.
Ik durf te zeggen dat het spel heeft alles wat het nodig heeft om een ​​succesvolle racegame zijn: geweldige visuals, uitstekende mechanica, competitieve gameplay, en een perfect passende soundtrack die het spel in leven zal houden.
De ontwikkelaars van Mario von Rickenbach en Playables LLC, gecombineerd met Midnight City en Majesco Entertainment heeft een geweldige job in elk aspect van het spel. Krautscape werd uitgebracht op 31 maart 2014.
Destructoid 'Brett Makedonski bevestigde "Hoewel het is interessant om te zien hoe vliegen en direct rijden treden tegen elkaar, ze vaak leiden tot echt boeiend en onvergetelijk moments..It misschien slechts een paar minuten duren om te begrijpen hoe alles werkt, maar als dat eenmaal is gebeurd, het is makkelijk om te verdwalen in de competitieve geest en de prachtige esthetiek van de wereld. "