PlayStation 3-games torrents

PlayStation 3-games torrents

Need for Speed ​​Shift is misschien wel de beste NFS-spel dat EA ooit heeft uitgebracht omdat het de aandacht van de arcade en al dat soort dingen, waar je illegale dingen en krijgen om te worden achtervolgd door een ton van de politie en richt zich meer op de simulatie van een echte race rijervaring.
Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moedig ik u om het downloaden van de gratis PlayStation 3-games torrents websites en spelen wat lijkt de meest realistische en authentieke met zijn hoofd te zijn uit de wolken Need for Speed-game.
Hoewel u misschien denkt dat u dit type van het racen hebben gespeeld in een NFS eerder in de ProStreet spel, je bent niet helemaal verkeerd, want dit spel blijft hetzelfde thema en focus, maar heeft een groot aantal mooie dingen toegevoegd. Je kunt zeggen dat dit spel is meer een upgrade naar de ProStreet en ik kan helemaal zeggen dat deze upgrade meer wordt verwelkomd dan ooit.
Hoewel u kan worden gebruikt om te denken dat Need for Speed ​​is gelijk aan een verhaal-modus kunt u teleurgesteld worden in eerste instantie omdat het ontbreekt hier. Je krijgt een teken en hij of zij begint te racen en krijgt in wedstrijden die wordt beloond met geld, meer races en ervaring. Dit alles maakt de gameplay lijkt realistischer door een real life situatie waarin je niet om illegale spullen en race doen voor passie en de behoefte aan snelheid en adrenaline simuleren.
Het spel bevat meer dan 60 gelicenseerde auto's die zijn onderverdeeld in 5 banden en de spelers ontgrendelt banden als hij vordert in het spel en elke band snellere en betere auto's heeft. Alle auto's kunnen worden opgewaardeerd en u kunt hen aanpassen zoals u dat wilt. U kunt de manier veranderen de auto gedrag op de baan door te gaan en het afstemmen van de prestaties van de auto, en je kunt ook de manier waarop je auto ziet die ook invloed hebben op de aerodynamica van de auto te veranderen. Je kunt nog verder gaan en de kleine aspecten, zoals uitlijning, banden, remmen, differentieel en tandwielen te veranderen. En denk je niet dat ze vergat de Nitrous, omdat ze het niet, maar nu is het meer van een realistisch gevoel.
Ook kunt u Denker op de vermindering en aerodynamica gewicht door het tweaken en experimenteren met verschillende body kits en dat soort dingen. Dit alles maakt het spel lijkt realistischer. Een ander ding dat dit spel gebracht van de echte wereld zijn de sporen en populaire circuits zoals: Nurburgring, Silverstone, Road America en vele anderen.
Algemeen is dit spel is geweldig en je zult een goede tijd spelen van dit down to earth soort van Need for Speed-game dat is een verfrissende ervaring met meer van een echte race-simulatie gameplay in plaats van een speelhal die meer vermakelijk, maar niet zo echt als je het wilt zijn. Dus doe jezelf een plezier en krijgen dit spel vandaag door het downloaden van het gratis en het hebben van een ervaring die je zou kosten miljoenen dollars (de auto's, want ik denk niet dat je ooit zal krijgen om zo veel auto's rijden als je dagelijks werk is om spelletjes te spelen).