Download nu playstation 4 spel torrent

Download nu playstation 4 spel torrent

Om het spel Galak-Z te beschrijven: De Dimensional moeten we make-up een aantal nieuwe woorden in het Engels thesaurus als everythings het spel zijn zo uniek en verleiden u het moment dat je er tegenkomt spelen. T
Ze zeggen dat het heelal oneindig is, maar het lijkt erop dat Galak-Z vond zijn einde. Er is de plaats waar je moet je vijanden te vechten in een met de hand geschilderd intergalactisch avontuur. De stijl combinaties tussen de late jaren '70, begin jaren '80 en de moderne shooters tot leven gebracht een buitengewoon spel dat je niet wilt missen. Download nu playstation 4 spel torrent en maak je klaar om te reizen naar onbekende dimensies.
Je zal de rol van de misfit piloot te nemen, A-Tak, de laatste hoop voor het voortbestaan ​​van onze wereld tegen de machtige buitenaardse rijk. Onderschat niet de kunstmatige intelligentie van de vijanden en voor te bereiden voor vele malen falen in een rij.
Het spel kun je de open wereld de ruimte te verkennen en zich in meeslepende 2D luchtgevechten. Galak-Z vervaagt de lijn tussen de klassieke spellen zoals Asteroids, Gradius en R-Type met de geavanceerde 3D first-person shooters en dat is wat maakt het geweldig.
De liefdesbrief aan jaren '80 arcade shooters en Sci-Fi Japanse anime beschikt hyper-responsieve controles, vreemde werelden te navigeren en duivelse intelligente vijanden. De moderne retro-stijl gevechten spel is iets dat je nooit eerder hebt gespeeld! Geen wonder dat het spel kreeg overwegend positieve recensies. Het spel is volledig herhaalbaar, eigenschap die meestal verzekeren het succes van een game.
Galak-Z: De dimensionale werd in juni 2013 bekendgemaakt tijdens Sony's E3 2013 persconferentie werd ontwikkeld en gepubliceerd door 17-BIT en uitgebracht op de vierde van augustus 2015 voor de PlayStation 4 en een PC-versie zal binnenkort worden aangekondigd .
Kat Bailey uit Usgamer lijkt erg enthousiast over het spel te zijn en scoorde het spel met 90/100 onder vermelding van "Een slim ontworpen, zeer aangenaam shoot 'em up die alles doet wat in haar vermogen om haar '80 mecha anime esthetische benutten. Eerlijk gezegd, er is niet veel als het op PSN deze dagen. Op die basis, het is makkelijk genoeg om het aan te bevelen, maar wat duwt het echt naar het volgende niveau is de enorme hoeveelheid detail in de vijandelijke ontwerp en de strijd te zetten. "
Er is geen woorden meer aan toe te voegen als het spel spreekt voor zich. Komt met een hoge kwaliteit en een enorme hoeveelheid hoeveelheid gameplay, wordt het spel voor u klaar om het eens te proberen!