gratis pc games torrents

gratis pc games torrents

Marvel Heroes is een actie role playing game waarin je kunt spelen met een team bestond uit al uw favoriete Marvel-personages en je zal een aantal iconische schurken te zien.
Wilt u vandaag het spel te spelen dan zorg ervoor dat je gaat om het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en maak de meest geweldige team van superhelden ooit.
Dit spel probeert te zijn als uw klassieke ARPG, zoals Diablo II, maar ook het hebben van uw favoriete en geliefde Marvel-personages die we allemaal willen spelen. Het belangrijkste verhaal van het spel is dat Doctor Doom heeft de Cosmic Cube en je hebt om hem te stoppen door het nemen van de Kubus van hem weg zodat hij de aarde niet kan vernietigen. De enige manier om aan hem is door te vechten met andere populaire super schurken en nadat je terug de Cube vindt u de Bifrost Bridge naar Asgard te activeren.
De presentatie van het spel is zeer netjes en het is gedaan in een stripverhaal Booky manier waarop u wordt voorgesteld uw belangrijkste personages en schurken en het verhaal en de missies die je moet volbrengen. De locaties waar de actie plaatsvindt zijn populair locatie die u hebt gezien in Marvel verhalen voordat zoals Hell's Kitchen, Manhattan, Mutant Town, Latveria, Asgard en nog veel meer.
Ook dit spel heeft veel leuke unlockables, zoals kostuums voor je karakter en zorg ervoor dat je al het goede klassiekers die je hebt gezien in de cartoons of de stripboeken zal hebben. Het is altijd leuk om de X-Men te zien in hun oude school gele en zwarte uniformen. Een ander ding dat je zal openen is vaardigheden voor uw speler en elk personage heeft zijn eigen vaardigheid boom die kan worden opgewaardeerd door de uitgaven punten, punten die kan ontgrendelen een nieuwe vaardigheid of upgrade en verhoging van het niveau van een bestaande. U kunt ook dingen ambachtelijke en zorg ervoor dat je genoeg spullen en verbruiksartikelen.
De missies vinden plaats in kleinere gevallen die het mogelijk maken om een ​​grote virtuele server te draaien in plaats van te worden gesplitst in meer servers. En als je wilt naar een instantie van de missie resets gaan. Dit spel heeft ook een update, een versie 2,1 dat veel verbetering waaruit de speler kan profiteren voorzieningen. En de downloadbare versie die u nu heeft ook dat de upgrade dus zorg ervoor dat u het beste spel en je hebt de laatste editie op de markt.
Algemeen is dit spel is groot, zult u zeker een geweldige tijd te spelen en het zal je de tijd neemt om het te spelen en krijg de volledige upgrades, dus ook niet dat voor een tweede dat dit spel gaat saai te zijn en je zult bekijk alle dat het is te zien in een dag of zo. Dus mijn advies voor u is om dit spel te downloaden vandaag, het is gratis en onze website heeft de laatste versie, zodat u kunt genieten van alle dingen die dit spel te bieden heeft. Stop met het verspillen van tijd en krijg dit spel vandaag!