PC games torrents

PC games torrents

Assassin's Creed 3 is het spel dat we allemaal op gewacht, het brengt een hoop nieuwe dingen vanuit een nieuw personage, nieuwe missies en antagonist en een hele nieuwe wereld met een grote hoeveelheid onzichtbare plaatsen die je bezoekt.
Als u wilt om dit spel te downloaden vandaag dan zorg ervoor dat je het krijgen van een gratis PC games torrents website en neem een ​​reis van Europa naar Amerika, zonder de noodzaak om op te staan ​​bij uw bank of uw comfortabele bureaustoel.
Het nieuwe spel is verbeterd op alle aspecten van de gameplay, de actie gaat nu van Europa naar Amerika in een land genaamd de Frontier dat is een enorme plek gevuld met wildernis en de steden Boston en New York in de 18e eeuw. Ook de hoofdpersoon in onze dagen nog Desmond Miles, maar nu is gesynchroniseerd door de Animus een andere voorouder genaamd Ratonhnhake: ton of zoals wij normale mensen willen noemen en uit te spreken zijn naam, Connor.
Zoals u wellicht gewend inmiddels, is het spel geïnspireerd door de geschiedenis en de tijd van de actie tijdens de Amerikaanse Revolutie Oorlog. En het milieu ziet er als hetzelfde als het deed in die tijd en natuurlijk dat het is verbazingwekkend en de landschappen zijn adembenemend. Elk klein detail is gemaakt tot in de perfectie en je kan niet klagen over de authenticiteit van dit spel.
Je hebt vele dingen te doen en dit spel zal je niet vervelen zelfs niet voor één seconde. Je missies, zijmissies, plaatsen om te verkennen, mensen te vermoorden, dieren om te jagen en te doden en tal van andere dingen die je vindt in de hele gameplay tijd. Alles wat je hield in de oude Assassin's Creed games is nu verbeterd, de freerunning manoeuvres zijn nu meer als een vloeistof parkour en je zal een betere beweging hebben door de stad en de woestijn. Je zal klimmen op de bomen, springen van een tak naar de andere en hangen aan kliffen, allemaal in het klassieke spel stijl die je nu en liefde nu.
U kunt ook verkennen van de zeeën en je zal Naval missies hebben en je zult cruise met Conor's Aquila schip, die zich baseert op een groot aantal milieu-factoren, zoals het weer, windrichting en -snelheid, golven, rotsen en dat soort dingen. Ook recruitment systeem van de vorige game is terug en je kunt nu werven en opleiden van nieuwe moordenaar die u zal helpen tijdens missies.
Ook weer simulatiesysteem heeft in de nieuwe game is geïmplementeerd en u zich tijdens de verschillende seizoenen, zoals winter of zomer en al het weer verandert, zoals regen, sneeuw en mist zal niet alleen van invloed op de visuals, maar de gameplay ook. Het zal moeilijker worden voor u te zien tijdens een sneeuwval, maar dat zal ook het verbeteren van uw stealth en ook u zal langzaam reizen door dikke sneeuw, wat betekent dat je moet klimmen op de bomen en ze gebruiken in uw voordeel.
Als een of andere manier je vervelen of na een jaar van de gameplay je alle dingen klaar bent die dit spel te bieden dan je online kunt gaan en spelen daar ook heeft. Er zijn een heleboel dingen te doen en de all time favoriet, "moord" missies zijn terug, dus zorg ervoor om ze te bekijken. Als u wilt dit spel, dat moedig ik u om te spelen, dan is het downloaden van een gratis games torrents website nu en speel een van de coolste spel dat ooit is gemaakt.