pc game torrent

pc game torrent

Weet jij de pijn wanneer u stap op een stuk lego wanneer je het minst verwacht? Ik noem het de pijn van de jeugd, tiener en volwassenheid in het geval u een lego fan of kinderen hebt. Nou, daar hebben we alle LEGO stukken en cijfers in elektronische vorm, je hoeft niet meer te vrezen! De Lego thema spel werd virale na de release, dat is een goed teken dat je pc game torrent moet onmiddellijk te downloaden!
Meer dan honderd van figuurtjes wachten om je te ontmoeten! Verzamel ze allemaal en maken ze een deel van je geweldige avonturen van het spel. De epische online avontuur is rijk aan kleurrijke locaties die u en andere duizenden andere speler kan verkennen en waar je zal vechten tegen de monsterlijke vijanden, of tegen andere spelers. U kunt spelen en naadloos wisselen tussen drie personages wiens vaardigheden en kracht kan worden ontwikkeld. Je zal verzamelen experience points die zal dienen om een ​​level omhoog en het verbeteren van uw minifiguren. Meer dan dat, kunt u codes in de Minifiguren zakken dat je tegen je tegenstander kunt gebruiken.
De muziek creëert de perfecte sfeer voor uw spannende avonturen in de klassieke LEGO woorden. Dinosaurussen, slag draken, vreemdelingen, zeemonsters vindt u ze allemaal vinden in deze super leuk spel.
Studies hebben aangetoond dat het spel zeer speelbaar door fans van alle leeftijden. Bel uw buurman, belt u uw vriend van over de hele wereld en je denkbeeldige vrienden van andere planeten en laat het avontuur beginnen.
De massively multiplayer spel werd ontwikkeld door Funcom en uitgebracht op 29 oktober 2014. Na de release. het spel kreeg overwegend positieve recensies. IGN Italia recensent verklaarde: "Hoewel het is meer een actie-adventure multiplayer game is dan een goede MMORPG, heeft LEGO Minifiguren Online niet nalaten om een ​​leuke (veel van hen eigenlijk) wereld waarin je speelt met je figuurtjes te leveren. Houd in gedachten dat het een vrij om het spel te spelen met de kinderen als het belangrijkste doelwit. "
Tasos Lazaridis van TouchArcade was ook enthousiast met het nieuwe spel en bevestigde "Over het algemeen, LMO is een vrij leuk spel met een grote hoeveelheid content die jong en oud (er) gamers zal vermaken. De vele, vele Minifiguren ook leiden tot de noodzaak om "verzamel ze allemaal," die een andere laag toevoegt aan het spel. "