PS3-games torrents

PS3-games torrents

 

Dirt 3 is de nieuwste game van het vuil spel serie die al de goede dingen die het vorige spel had houdt en houdt het rally wortels. Als u wilt om dit spel te spelen vandaag dan moedig ik u om het downloaden van de gratis PS3-games torrents websites vandaag en hebben een gaan in de beste auto simulatie auto's die er tot nu toe, ik zeg je dat je nooit zo'n geweldige ervaring hebben gehad.
De slanke Dirt presentatie menu is terug en het ziet er schoner en scherper dan ooit, net als echt scherp, want dit spel is het vol piramides en driehoeken. Deze hoge conceptontwerp het is zeer vriendelijk voor het oog en je hebt ook een vrouw die vertelt alles wat je hebt te bereiken en leidt u door het spel. In dit spel zul je niet starten vanaf de onderkant en werk je weg naar de roem, omdat je al een beroemde autocoureur die moet concurreren op verschillende evenementen op zijn naam in de boeken te houden.
Het nieuwe systeem is weer wat maken dit spel geweldig, je het gevoel dat de dag voorbij echt als je rijdt door de bossen tijdens de zonsondergang en het rijden door regen of sneeuw is absoluut een nieuwe ervaring. Ook het weer zal afhandeling van uw auto beïnvloeden en je zal zeker moeten zich meer bewust van hoe je moet rijden te zijn. En elke auto heeft zijn eigen rijgedrag mechanica wat betekent dat je nodig hebt om te leren hoe elk werkt en tweak het voor elke race, zodat u een voordeel op elk spoor.
De Gymkhana mode zal testen u Ken Block vaardigheden door het maken van je verschillende uitdagingen die je zal nodig hebben om een ​​goede rijvaardigheid en manoeuvres die zeer nauwkeurige en goed getimede hebben voltooien. U wordt beloond met punten na het voltooien van de hindernissen en dit alles wordt afgesloten in het maken van je meer bekend en gewaardeerd door uw sponsor en krijg je nieuwe en betere auto's te rijden.
Voor de hardcore gamers is er ook een Hardcore-modus waarin je alleen de cockpit view geeft en niet te helpen op de weg, het simuleren van nog meer van de real life situatie. De Rewind functie is ook terug in deze game ook en de speler kan gebruiken om vijf van deze in enige moeite, maar ze komen met een prijs, moet je reputatie punten gebruiken.
De graphics en geluid zijn top zoals altijd en zoals u van een Codemasters spel zou verwachten en het is echt houdt dat dezelfde oude Dirt vibe die we willen en we houden zo veel, dit spel bevat geen compromissen doen en je zal zeker liefde is zo veel als je het vorige spel vond. Dus als je wilt om dit spel te spelen vandaag dan downloaden via onze gratis torrent-website en kijk wat is alsof je een coureur, zal u worden verrast dat het niet zo eenvoudig als u misschien denkt. En wat ik vergat te vermelden is dat voor nu kunt u ook uw replay clips direct uploaden naar YouTube, zodat al je vrienden kan zien als je kick. Waar wacht je nog op?