PlayStation Vita spel torrent

PlayStation Vita spel torrent

Omarmen zelf de retro, modern, futuristisch, Atemporal Futuridium EP Deluxe spel is hier! Meer dan dat dit de eerste keer een dergelijke combinatie van tijdlocaties van een spel horen. Laat je niet intimideren door het, omdat het spel biedt u een super leuke ervaring die je niet wilt missen. Geloof me, ik ben een gameress! Download de gratis PlayStation Vita spel torrent en probeer het op uw eigen.
Uw verhaal begint toen, vlak voor het krijgen in een luchtgevecht, u de prestaties van verdwalen in een driedimensionale lus te bereiken. Ik klinkt misschien ironisch, maar met je talent en snelheid, laten we eerlijk zijn, het is een beetje ... intrigerend dat je verloren hebt.
Hoe dan ook, je avontuur begint pas na deze kolossale episode. Uw energievoorziening worden snel afbreken, tenzij je proberen om zo snel vliegen als je enorme ruimte dreadnoughts kan over. Delapidate de kracht blokjes om je energie bar te vullen. Aangezien er geen power-ups en je controle over de snelheid van het schip is beperkt, je reflexen en dubbele lasers zal zijn uw beste bondgenoten. Je ruimteschip heeft ook een 180 graden draai.
Het spel heeft vijftig nieuwe niveaus plus andere gekke bonus levels, nieuwe gameplay modes en mechanica en belangrijkste nieuwe manieren om te sterven, dat zal je motiveren om te blijven in het spel tot je het naar de eerste plaats. Verwacht niet dat een gemakkelijke gameplay, aangezien je vele niveaus heel moeilijk om te voltooien en boss fights geven u een harde tijd kan vinden.
De PlayStation Vita-versie kreeg gemengde aan positieve beoordelingen met lof over de game art stijl en soundtrack, speelbaarheid en moeilijkheidsgraad.
Colin Byrne van The Vita Lounge gaf het spel een score van 90/100 vermelding "Met een prachtige art stijl en zeer besmettelijke soundtrack, Futuridium EP Deluxe is een uitdagende shoot 'em up die voelt gewoon recht op PS Vita." Matthew Pollesel van Gaming leeftijd bood het spel de rang B +, bevestigen "Wat kleine dissonantie kan worden gecreëerd door de af en toe een verkeerde noot, het is meer dan goedgemaakt door de gameplay, dat is eenvoudig, leuk en waanzinnig verslavend."