pc games torrent

pc games torrent

Gebonden door Flame is een role playing game die gaat over de keuze en je wordt beloond voor elke goede of slechte keuze die je maakt.
Wilt u vandaag dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en te zien krijgen hoe is alsof je om de kracht van de wil hebben over je karakter.
Het spel heeft zijn eigen specifieke kenmerken, maar het is niet ver te gaan dat het een normale RPG vanwege zijn diepgaande customization opties. Uw hoofdpersoon is een jongen of een meisje, u kunt haar geslacht, naam Vulcano en kiest hij of zij kan kiezen uit drie vooraf gemaakte modellen.
De actie van het spel vindt plaats in de fantasiewereld van Vertiel dat je hoofdpersoon te redden van de wereld van de controle van de Heer Blackfrost die het hart van de wereld heeft bevroren.
Uw speler is een slachtoffer van een demonische invloed die hem meer macht en de echte strijd zal binnenkant helden hart zal geven, omdat hij niet wil zijn ziel te geven aan de duivel, maar hij wil ook meer en meer macht om zijn vijanden te verslaan hebben .
Het spel heeft ook drie eindes die kunnen variëren afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens het spel. En je zal moeten verschillende keuzes geconfronteerd en hebben het einde dat u wilt voor uw verhaal en uw held. U kunt ofwel offeren en doden jezelf om de demonen bevoegdheden weigeren, kunt u ook een demon jezelf en vernietig de Vertiel of u kunt een koning te worden en uit te roeien de demon en word de heerser van Vertiel. En deze open slot geeft u de kracht van de wil en de keuze is wat maakt dit spel zo geweldig.
Je zal ook ontmoet nieuwe bondgenoten die u zal helpen tijdens het spel en afhankelijk van hoeveel je je ziel hebt vernietigd u ofwel het ontwikkelen van een vriendschap met hen of je zal ze maken je vijanden en probeer ze te vermoorden. Ook je hele lichaam zal veranderen en je zal transformeren als je ervoor kiest om de bevoegdheden van de demon, bijvoorbeeld je zult hoorns die gaan maken je verliest de helm groeien.
Een ander geweldig ding dat dit spel biedt is het crafting systeem waarmee je je wapens en armor echter upgraden je maakt je sterker en sneller in de strijd. En het combat systeem is vrij complex ook, want je hebt drie vechttechnieken die je in kunt schakelen tussen. Je langzaam en krachtige aanvallen met wapens, zoals een bijl of een zwaard en je kunt ook trekken of duwen je vijanden, dan heb je een snelle aanval waarbij je kleine wapens kunnen gebruiken, zoals dolken en je kunt makkelijker ontsnappen vijanden aanvallen. En tenslotte heb je een combinatie tussen deze twee, die het vuur aanvallen die een toename van de schade hebben gebruikt. Elke stijl heeft zijn eigen vaardigheid boom die kan worden opgewaardeerd waardoor je beter vaardigheden in een gevecht.
Al met al is dit spel geweldig, je een origineel verhaal hebben, meerdere einde van uw verhaal en het gevecht met het crafting systeem hand in hand gaan zo goed dat je uren maken strategieën en beslissen welke upgrade je nu wilt maken en die zult u later maken.
Dit spel heeft ook de wortels en de stijl van een RPG dus voor degenen onder u die dit soort spellen houdt, kun je veilig rusten wetend dat deze game niet zal teleurstellen. Dus waar wacht je nog op? Ga en download dit spel vandaag, het is gratis en je hebt niets te verliezen.