Recepter for vægttab

u000aXenical (orlistat) er en receptpligtig (også tilgængelige uden recept nu) medicin til vægttab med en helt anden tilgang end phentermin eller Meridia. I stedet for at mindske din appetit, nedsætter Xenical faktisk mængden af kalorier du absorbere fra din mad. Det gør den ved at blokere optagelsen af nogle af det fedt, vi spiser. De fleste måltider indeholder visse mængder af fedt og fedt har betydeligt flere kalorier end protein og kulhydrater. HurtigtslankXenical blokerer op til 30% af fedt absorberes fra et typisk måltid. Det gør den ved at hæmme enzymet (kendt som lipase) ansvarlig for at nedbryde fedt og tillader dem at være fuldstændig fordøjet og absorberet.

Nu... Jeg ved, hvad du tænker. Det er fantastisk! Nu kan jeg gå har min Big Mac, store frites, dobbelt kvartal Pounder med ekstra ost... og bare pop en af disse slemme drenge... og "Ta Da"... Jeg får alle spise fornøjelsen og kun en brøkdel af kalorierne!! Ikke så hurtigt. Husk, at det blokerer kun omkring 30% af fedtet... forlader hele 70% af fedt og kalorier til stadig går lige fra dine læber på dine hofter! Også... Hvis du skulle indtage en højt fedtindhold måltid (Ala din Big Mac Attack) du ville være i for en meget ubehagelig oplevelse. 30% af ufordøjet fedt, fra et højt fedtindhold måltid, ville skabe betydelige kramper, mavesmerter og diarré. Du ønsker ikke at prøve dette. Meridia skal tages sammen med en fedtfattig kost.

DOSERINGSFORM og styrke: Recept Xenical er tilgængelig i en 120mg kapsel. Xenical er kun tilgængelig ved recept. FDA har dog meddelt godkendelse for en OTC version af Xenical skal markedsføres i USA under navnet "Alli" fremstillet af GlaxoSmithKline Pharmaceuticals. Alli er tilgængelig som en 60mg kapsel.DOSERING og ADMINISTRATION: Xenical er bestemt til at blive taget til 3 gange dagligt, sammen med hvert måltid, der indeholder nogle fedt. Det kan tages til 1 time efter måltidet. Folk tager Xenical bør være på en reduceret kalorieindhold, afbalanceret kost, hvor omkring 30% af de samlede forbrugte kalorier kommer fra fedt.Da Xenical blokerer absorption af nogle fedt, og fordi fedt er nødvendig for absorption af nogle vitaminer, patienter bør tage en multi-vitamin hver dag (mindst 2 timer før Xenical) til at sikre, at de får den anbefalede daglige tilførsel af fedt opløseligt vitaminer (A, D, E og K).

GØR det WORKh igen, som med phentermin og Meridia, undersøgelser har vist, at patienter, der tager Xenical har betydeligt mere vægttab end diæt og motion alene. Sammenlignet med placebo, var patienter 2 til 5 gange mere tilbøjelige til at miste 10% af deres samlede kropsvægt mens du tager Xenical.

Xenical i ikke et kontrolleret stof og er godkendt til længere end enten phentermin eller Meridia. Resultater ud over 4 år er ikke blevet undersøgt.

Også, fordi Xenical virker ved at blokere fedt, patienter har modtaget andre fordele såsom reduktion i blodtryk, kolesteroltal og en nedsat behov for diabetisk medicin. Bemærk: aldrig stoppe medicin anvendes til sådanne kroniske tilstande uden at konsultere din læge.

BIVIRKNINGER: På grund af den måde det virker, GI (mave) bivirkninger er den mest almindelige. Det er ikke ualmindeligt at opleve fedtet spotting, fedtet evakuering, flatulance og fækal inkontinens.u000a