Restaurant Bucuresti

Restaurante cu burgeri in capitala

Sunt doar cateva dintre minunatiile culinare pe care le vei gasi la restaurantul Oro Toro by OSHO, de pe strada Franceza. La fel ca si fratele sau mai mare, cunoscutul restaurant Bucuresti Osho, Oro Toro iti va oferi aceiasi experienta quality cu care te-ai obisnuit deja. Daca nu stii despre ce vorbim, o sa iti spunem ca la Oro Toro, chef Iosif iti va cere sa iti alegi friptura si sa spui cat de bine sa fie prajita incepand cu nivelul Blue (putin atinsa de gratar), Medium Rare, Medium Well pana la Well Done. Stai linistit. Preturile sunt in media din Centrul Vechi, asa ca nu vei avea nicio emotie. Noi am fost, am vazut, am savurat. E timpul tau sa incerci senzatiile Oro Toro.

Localizare restaurant burgeri

Oro Toro burger este intr-adevar mare. Mai mare decat Big Mac-ul de la Mc. insa la marime contribuie foarte mult si chifla, care de altfel a fost banala. Trebuie sa recunosc insa ca si chifteaua din burgerul asta este printre cele mai mari pe care le-am vazut si are un gust proeminent de gratar afumatura. A fost facuta medium rare si a fost intocmai pe placul meu. Legumele proaspete (rosii, salata, castraveti) nici nu prea se simt pe langa halca de carne. Nici sosul, care mi s-a parut foarte bun. Cred ca data viitoare voi da 2 lei pe un sos extra. Nu iti spunem acest lucru pentru a-ti taia elanul. Doar iti prezentam toate aspectele acestui business complex. Daca vrei un restaurant de succes atunci trebuie sa fii pregatit sa investesti o cantitate impresionanta de timp si bani. click aici

Majoritatea celor care lucreaza in domeniul alimentatiei publice sunt, deja, familiarizati (sau ar trebui sa fie) cu ceea ce reprezinta HACCP-ul si rigorile sale si ii inteleg utilitatea. Bucataria unui restaurant reprezinta elementul central asupra caruia se concentreaza HACCP-ul, astfel incat spatiul destinat activitatilor de preparare a produselor alimentare trebuie sa indeplineasca o serie de conditii de amenajare si utilare si sa permita conceperea unor fluxuri coerente de personal, materie prima, produse finite, etc. Bineinteles, recomandarea noastra nu este complet dezinteresata, deoarece societatea noastra ofera astfel de servicii, care sunt, de obicei, incluse intr-un pachet ce acopera intreaga nevoie de consultanta a unui restaurant, de la simpla infiintare a firmei si a punctului de lucru, pana la momentul la care localul detine toate autorizatiile necesare functionarii legale si isi poate incepe activitatea.

Tag: restaurant Bucuresti burgeri click aici