Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V is de meest geliefde spel dat dit jaar voor de PC werd uitgebracht en het heeft blies de wereld van de geschiedenis records voor de snelst verkopende entertainment product verdient ongeveer $ 500 miljoen binnen de eerste dag. Maar als je wilt om dit spel te spelen voor gratis vandaag dan moedig ik u om het downloaden van een gratis PC games torrents websites en controleren wat deze hype is alles over. Je zal spelen van een eerste of derde (maar je wilt) person perspectief en het geeft je veel vrijheid om de grote grote open wereld, dat is samengesteld uit San Andreas en de fictieve stad Los Santos, dat geïnspireerd is van het echte leven te verkennen Los Angeles.
De protagonisten van het verhaal zijn: Michael de Kerstman die een voormalig bankrover die nu met pensioen en is neergestreken met een gezin en leeft een saai leven, dat is het punt te veranderen wanneer hij voldoet aan de andere protagonisten. Dan hebben we Franklin Clinton, een lage reputatie gangster uit Los Santos die wil meer in het leven te maken en zal worden meer als de zoon dat Michael altijd wilde. En tot slot hebben we Trevor Phillips, die is een van de meest controversiële hoofdpersoon in dit spel, hij is meer als een sociopaat die doet wat hij wil, wanneer hij wil zonder enige bedenkingen of een beetje van wroeging. En dit spel erin slaagt om vast te leggen en te vertellen een groot verhaal door de invoering van deze drie personages samen.
Net als elke andere GTA-spel dat je hebt gespeeld, dit spel heeft veel dingen aan te bieden en je zal nooit vervelen, heb je een carrière modus waar je kunt schakelen tussen de drie personages, allen met een speciale vaardigheid, en doe solo missies of je hebt missies waar je met hen te spelen op hetzelfde moment. Een grote open wereld is ook wat je krijgt om te verkennen en alle gebieden worden ontsloten vanaf het begin, maar je moet het spel om de meeste van hen te maken te spelen. Deze enorme zandbak wereld kan worden verkend via de luchtvaartmaatschappijen of op de grond met behulp van auto's, motorfietsen, fietsen of andere vervoermiddelen die dit spel te bieden heeft. Ook u zal worden met behulp van melee aanval, vuurwapens en verschillende soorten wapens te nemen van je tegenstanders en je kunt profiteren van een auto-aim en afdeksysteem dat is vriendelijk in de strijd.
Alle personages hebben een smartphone die ze met zich meedragen, zodat ze kunnen contact opnemen met vrienden, krijgen informatie over de missie en je kunt ook selfies nemen. En alle klassieke GTA dingen zoals het kopen van panden, de aankoop van wapens of upgrade van uw voertuigen en nog veel meer, dit spel zal je uren bezig te houden, ik bedoel dagen, zelfs maanden. Zelfs als je een enkel teken had je had veel dingen te doen, nu u controle drie dus voorstellen hoe is dat net.
Algemeen is dit spel is geweldig en het blijft dezelfde oude GTA gevoel dat we allemaal van houden en we kunnen niet genoeg krijgen zonder dat het saai of ongevormd en ik kan niet wachten tot GTA 6 zal worden uitgebracht. Maar tot dan ga ik om te blijven spelen van dit spel, want ik krassen alleen het oppervlak als het gaat om dingen die je kunt doen in dit spel. Dus als je wilt om dit spel nu te krijgen, kunt u het downloaden van onze gratis pc-games website.