PC games torrents

PC games torrents

Mad Max is een van de grootste aankomende games van dit jaar en nadat ik zag de film Mad Max: Fury Road wilde ik wat meer van die intense actie die je adrenaline omhoog spikes. Wilt u als een van de eersten die dit spel te spelen dan zorg ervoor dat u downloaden als een gratis PC games torrents website en bekijk andere games ook, kan je iets dat past bij uw speelstijl te vinden. Laten we nu praten meer over dit spel dat niet is gemaakt na de film, het is een standalone, maar het heeft een aantal dingen die je herkent uit de film en de Mad Max universum.
De hoofdpersoon is natuurlijk, Mad Max (Rockatansky) wiens auto, de Interceptor, werd gestolen door een groep van War Boys, die worden gerund door de krijgsheer scabreuze SCROTUS (de zoon van Immortan Joe). In zijn missie om zijn auto terug en wreken zich, Max wil ook bouwen zijn Magnum Opus of de ideale en perfecte auto en hij wordt geholpen in eerste instantie door een monteur genaamd Chumbucket wier religie zijn de auto's en in de woestenij kan je niet overleven zonder een voertuig dat is gemaakt voor het gevecht.
Alle van de gameplay is over het bouwen van uw auto en ook de auto's in het spel ar aanpasbare en er is zelfs een valuta die je kunt gebruiken om dingen die je nodig hebt voor uw auto te kopen of te scharrelen voor schroot dat Chumbucket graag zal toevoegen aan uw voertuig te maken het krachtiger. Ook de meeste van de strijd zal plaatsvinden op de weg en cumbucket zullen er ook aan je zijde om je te helpen, terwijl je rijdt en je zult ook in staat zijn om te vechten met je vuisten en wapens op het land, maar het spel is grotendeels gebaseerd op voertuigen te bestrijden, iets fris en nieuw dat we nog nooit eerder hebben meegemaakt te brengen, dit niet willen.
Je hebt ook te scouten voor voedsel en water en brandstof, het spel nemen meer van een serieuze noot en hoewel de actie vindt plaats in een post apocalyptische woestenij, dat betekent niet dat je gaat zo gemakkelijk overleven. Naast de grote open wereld die je verkent, die zelfs is verdeeld in wijken en gebieden, het spel heeft ook een dag-nacht cyclus en weerseffecten dat de gameplay zal veranderen en je zult ook kunnen gaan in "The Big Nothing ", die plaats met de enorme zandstorm waar u zeldzame stukken voor uw Magnum Opus en verschillende wapens die je kunt toevoegen aan uw voertuig te vinden.
Alle van deze actie die plaatsvindt in de grote woestenij is een epische reis die u zal worden genomen en je zult er geen spijt van het spelen van dit spel, omdat het geweldig zal zijn. De oorspronkelijke standalone verhaal wordt gezegd dat het een veel nieuwe interessante functies voor de Mad Max universum dat je zal houden te brengen en je kunt niet haten op een spel dat een verhaal zo origineel heeft. Al met al is het spel is groot en van wat we hebben gezien van de demo krijg je een leuke tijd te spelen hebben. Dus zorg ervoor dat je het downloaden van onze gratis games torrents website zo snel mogelijk, het wachten is bijna voorbij!