PlayStation 4

PlayStation 4

Ark: survival Evolved niet je terug in de Middeleeuwen te nemen, maar brengt de Middeleeuwen aan u. De actie-adventure survival video game werd ontwikkeld en gepubliceerd door Studio Wildcard. De volgende wedstrijd staat gepland voor een release in juni 2016 voor meerdere gaming platforms zoals de Xbox One Linux, Microsoft Windows, OS X, PlayStation 4. Maar dit betekent niet dat je kunt proberen het langverwachte spel. Alles wat je hoeft te doen is om PS4 spel torrent downloaden en installeren, en start het avontuur.
Je belangrijkste doel in het spel is om te overleven. Klinkt simplistisch tot nu toe? Nou, het is het niet. Uw survival avontuur speelt zich af in een wereld waar de zwervende dinosaurussen, de vijandige menselijke spelers en de natuurlijke risico's zijn in hun natuurlijke omgeving. Heeft u tweede gedachten nu? Wanhoop niet, zult u niet ontbreken geïmproviseerde aanpasbare wapens en vuurwapens te gebruiken tegen de machtige wezens. Daarnaast kunt u bases als verdediging op te bouwen en te navigeren de wereld rijden dinosaurussen.
 U vindt er ook temmen en voeden de dinosaurussen. Zodra u een dinosaurus te temmen heeft u toegang tot hun capaciteiten. De game bevat zowel single-player en multiplayer mods. De laatste modus kunt u deelnemen aan gelijktijdige gameplay. In sommige gevallen zal het first-person perspectief te veranderen met een third-person perspectief. De 'Ark' is ongeveer 36 vierkante kilometer land massa en 12 vierkante kilometer van de oceaan. Er zijn zestig rassen van dino's in het spel, een aantal van hen geïnspireerd door de wetenschappelijke ontdekkingen.
Tijdens het rijden een grotere dinosaurus, kun je niet manipuleren je wapens, tenzij een andere speler toetreedt. In plaats daarvan kunt u de capaciteiten van de dinosaurus dat onder meer vliegen, zwemmen snel of haar statistieken, zoals schade, de gezondheid, de snelheid te gebruiken. Het spel biedt u een nieuwe ervaring van de gameplay, een combinatie van moderne elementen met een oude, maar niet achterhaald omgeving.
Herziening van een vroege versie van het spel, GameSpot bevestigd "De ontwikkelaar belooft meer content, inclusief procedureel gegenereerde omgevingen, gas aangedreven voertuigen, en nog veel meer. Ik wil optimistisch te blijven, want ik heb tegenkomen momenten van goede plezier in het spel. De ontwikkelaar van een jaar links tot verwachte release van de game, dus als ze kunnen glad uit de rotsachtige prestaties en voeg wat nieuwe elementen, ARK. Survival Evolved kan uiteindelijk iets wat de moeite waard alle omliggende hype "